Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте,

Онзи ден ми изгърмя авт. обезвъздушител на локалното парно. (затворена система на ток) Дойде майстор оправи всички други проблеми но каза, че този обезвздушител е много странен размер и нямало никъде такъв - 1/8" . Поради тази причина сега търся преходник от 1/8" към 3/8" (този размер го има в БГ дори и в практикер) или направо обезвъздушител със размер 1/8". Намерих модел на honeywell ... но нямат внесени в бГ - ей това е линка- http://www.honeywell-bg-catalog.com/eca ... ea122.html Модела който ми трябва е EA122-AA. Въпроса ми е къде мога евентуално да намеря преходник, обезвъздушител или някакво друго решение ?

Обезвъздушителя излиза директно от котела където са нагревателите. Представлява една тънка изкривена на горе тръбичка. Обезвъздушителя е с външна резба и се навива директно на тръбата.

Благодаря предварително на отзовалите се. :sad:
Май проблема ми е сериозен ;(
Чаро - Акълия
Отваряй Гугъла, и почвай да звъниш наред, на големите фирми за ВиК и отопление там от дето си. Все някъде ще имат. Ако не, прави преходи.
Не разбрах има или няма, такива преходи в Практикер.
Така и направих ... намерих в една фирма заблудена моя размер но не автоматични а ръчни. Сега всеки ден го проверявам ;)

Тема "Къде мога да намеря автоматичен обезвъздушител 1/8"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: