пет юли 12, 2024 10:56 pmliusien написа:Литератор! Това ти е ужасното. Пак се върнах и четох, то чувства, то разсъждения... Никъде не бе споменал, че нямаш газов котел! Сигурен ли си, че не пише жената ти??пет юли 12, 2024 8:58 pmТрифон П.Трифонов написа: Люси, ужасен си!Трифоне, приемам забележката ти! Ужасен съм, защото не знам и искам да се науча! Лошото е, че и вие сте "ужасни", защото не отговаряте на въпросите ми, а само ми се карате! Не съм казал, че издребнявам до някой лев за излишни фитинги и каквото е необходимо още! Просто, не знам какво да купувам, защото нямам отговор на въпроса - може ли да свържа директно бойлера към газовия котел?!... Трябва ли буфер, трябва ли помпа.......... Нямам схема на връзване, а най-лошото е, че не съм купил все още газовия котел!!! Когато го монтирам на мястото на сегашния, вече визуално ще се ориентирам има ли отделни тръби за серпентината на бойлера!... Не разбрах въпросът ти за приятели с "различна техническа грамотност"....... Мисля, че ръцете ми не са там, където не огрява слънцето! Май избързах с писането днес... Трябваше да съм купил котела, да съм го монтирал и чак тогава да пиша. Така и ще направя! Сега спирам да пиша, а когато съм готов с новия котел, ще пиша отново!... Моля да ме извините, че в момента ви губя времето! Приятни почивни дни от мен!!!
Нямаш ли приятели, с различна техническа грамотност?.....................
Пиши: Имам това и това
проблем това
въпрос онова
Три-четири реда, ясно, точно. То, човек се обърква какво си мислел, какво си искал, какво ти казали, жената какво искала, ти какво си и рекъл, па то какво било!
Наздраве и хубав уикенд!