Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте на всички , предстои ни изграждане на газова инсталация в нов апартамент. Сега разглеждаме мнения на тази тема . Можете ли да ми препоръчате марки на радиатори за стаите , за котела , за лирата ....и въобще на какво трябва да обърнем внимание и какво да търсим. Предварително благодаря.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
maria_pl написа:
Здравейте на всички , предстои ни изграждане на газова инсталация в нов апартамент. Сега разглеждаме мнения на тази тема . Можете ли да ми препоръчате марки на радиатори за стаите , за котела , за лирата ....и въобще на какво трябва да обърнем внимание и какво да търсим. Предварително благодаря.
Обърнете внимание на темите в този раздел.
LazarGanev - "Велик майстор"
Въпросите са много общи
Знам че въпросите не са конкретни , просто не съм наясно и се притеснявам като изберем фирма която да ни изгради инсталацията не знаем на какво да обърнем внимание. Дадоха ни една оферта с радиатори JUMBO и котел MINIMAX 624 S . Изобщо от значение ли е модела на уредите или по-важно е изграждането на инсталацията ?
ror - специалист
егати бангията, и с Гугъл не я намерих :lol: , ама иначе тук е дъвчено по въпроса
Antonii - майстор
Тук са малко хората които могат да ви помогнат по този въпрос.
Това е поради факта, че много малко хора в сферата на топлотехниката работят с материали на различни фирми и съответно знаят предимствата и недостатъците им.
Моят съвет е да си наемете фирма която да ви изпълни инсталацията по съответния проект, при което да ви даде поне 10години гаранция на изпълнението.
Така ако имате някакви проблеми в бъдеще, всичко ще си е за сметка на съответната фирма.
ror - специалист
Antonii написа:
Тук са малко хората които могат да ви помогнат по този въпрос.
Това е поради факта, че много малко хора в сферата на топлотехниката работят с материали на различни фирми и съответно знаят предимствата и недостатъците им.

дебре ибре, не става въпрос за квантова механика :lol:
2v6 - майстор
maria_pl написа:
На мен най-много ми харесват подовите конвектори. Примерно такива:
http://www.jordan-em.com/shop_product.php?id=164

За котел:
http://www.jordan-em.com/shop_product.php?id=53

Случайно дадох линкове към една фирма - не искам да правя реклама, просто в гугъла тя излезе...
mi6oo6 - напреднал
Газовите инсталации са проста работа, за този, който ги разбира.
Всичко започва с малко сметки за загубите.
Другото е търговия. Не винаги ефтините материали са за предпочитане. Точно обратното. По-скъпото, обикновено, излиза по-добро.
:flucht:

Тема "Отопление с газ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: