Най - вълнуващия въпрос зимно време.
grants - специалист
помпата ми за камината се развали,наводних я малко с вода,и сега платката и изгоря,но помпата е здрава.ако някои има схема за тази помпа нека да я предостави за да мога да си я възтановя.надявам се че някои се е сблъсвал с този проблем за да го реша
filmatoplo - майстор
Лошо винаги обръщайте мотора така че кабела дасочи надолу и да не влезе вода в клемната кутия .
mitaka_vk - специалист
Провери тук надявам се да ти е от полза :)
naskov - майстор
grants написа:
помпата ми за камината се развали,наводних я малко с вода,и сега платката и изгоря,но помпата е здрава.ако някои има схема за тази помпа нека да я предостави за да мога да си я възтановя.надявам се че някои се е сблъсвал с този проблем за да го реша
Трябва да се продават готови клемни кутии. Поне при Грундфос е така. Сменят се за секунди. Питай във WILO BULGARIA за такава кутия
grants - специалист
а някакви телефони имате ли и каде имат офиси
Ако помпата ти е с контролер и при наводняването е била под напрежение ,схема няма да ти помогне.Можеш да я пуснеш като едноскоростна,като за целта дадеш на късо упр. триак и запазиш работния кондензатор(1-2mfr.)Пробвал съм-тръгва.
mitaka_vk - специалист
grants написа:
а някакви телефони имате ли и каде имат офиси
Това са контактите с Вило България;
Вило България ЕООД

бул. Г. М. Димитров 54

1125 София

тел + 359 2 970 19 70

+ 359 2 970 19 71

факс + 359 2 970 19 79

макар че за нови помпи и помпени трупи обикновенно са ме препращали някъде другаде можеи със сервиза да е така.
grants - специалист
точно това ме интересува къде и как трбва да я свържа за да тръгне на наи високара скорост или някаква средна . тя е с четири скорости а наи бавната не ми върши работа

Тема "схема за wilo 25/7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: