Най - вълнуващия въпрос зимно време.
meraklia - напреднал
Здравейте трябва ми за 20 кв. м. стая. Ходих да видя тези Adax и от там ми казаха че евентуално едно голямо 2 KW ще е добре точният модел е TPA 20 цената е 350 лева. Въпроса е че има и други чишити със 100 лева по-евтини и на 3 KW. Споделете мнение
idakieff - специалист
и аз съм решил да сложа един или два и мен ме интересуват цените
ако някой има инфо нека споде ли
аз съм навит и на вътрешни тела от климатици стига да са по евтини
vanko68 - специалист
meraklia - никога няма да дам 350 !!! лв за един реотан,ако ще да се казва NASA. Абсолютно същата работа и ефект има всякакъв подобен Теси,Елит,Беко за 50-60 лв.
idakieff - вътрешните тела на климатиците с какво мислиш да ги захраниш като топлоносител?
idakieff - специалист
говорим за различни неща колега не реотан а друго
а относно топлоносителя варианти при мен много
barekov1 - специалист
За какъв конвектор става на въпрос?
Чаро - Акълия
Ми май се пита за някъв конвертор :?

Адакс много ги хвалят,но мисля че дали е Адакс или маслен радиатор на Теси все е тая. Резултата е 1кв=1кв :lol: Та даже и по-малко.
А на питащия, ето цени на ломските вентилаторни конвектори. http://silpbg.com/documents/pricelist2008.pdf
Има и малко по-евтини, но ако имаш интерес на лични, че ще станат много реклами...
:)
barekov1 - специалист
Ако е електрически освен с нагревател други не знам да има :-D
idakieff - специалист
става въпрос за вентилаторен конвектор с вода който се закача за отоплителната система и вече варианти много може да охлажда при едни доработки може и да топли
извинявам се че не поясних по горе
vanko68 - специалист
Само дето човека питаше за Адакс,а те са само електрически конвектори.А ти питаше за вътр.тела от климатици,които да ползваш за вентилаторен конвектор или фенкойл,както понякога се казва.Затова и стана объркването.

Тема "кой вид конвертор да се вземе ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: