• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vas_gt - помощник
Колеги как да изчисля какъв радиатор /панелен/ да сложа в стая 30 куб. м.? Размерите на радиаторите които съм харесал са следните:
22х600х800мм.
22х600х1000мм.
22х600х1200мм., кой трябва да избера за 30 куб.м. стая. Благодаря.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
А каква е мощността на радиаторите? Или поне да кажеш от кой вид са...
LazarGanev - "Велик майстор"
vas_gt, въпросът ти е несериозен - няма никакви изходни данни. Поне кажи какъв цвят са радиаторите, та да можем да помогнем някак си в избора.:-D
n_a, двата ти въпроса са за единствените две неща, които са ясни :-D - радиаторите са тип 22, а мощностите са 1780, 2220 и 2660Вт (или близки до тези) при режим 90/70/20
vas_gt - помощник
Колеги радиаторите са метални /турски/ и ги има в Баумакс - София. Въпроса ми е кой от изброените като размери радиатори да избера за стая 30 куб. метра. Благодаря.
Скакво ще го топлиш бе човек - централно парно или нещо друго? Изолация, дограма свястна има ли?
vas_gt - помощник
Колега помещението е кухня и балкон, вече е общо имам изолация и ПВЦ дограма на целия балкон и съм на централно парно.
Ей това е достатъчно. И малкият ще ти върши работа, но ако искаш да се застраховаш - вземи средния.
Panzer - специалист
Колега, можеш ли да споменеш цените на този тип радиатори , че се интересувам? :)
  • 1
  • 2

Тема "Изчисляване на кубатура" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: