Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nikivd - специалист
Става на въпрос за следното. В Практис гледам бензинова резачка за 160лв. Дали става нещо от тях. Някой ползвал ли е такива. На мен ми трябва за рязане до 5 кубични метра на година.
velsi - Почетен майстор
Аз не бих си купил такова нещо. На тази цена мога да си представя какво има вътре и с какво качество.
LZ - специалист
Не е ли по-добре за такава употреба да се купи качествена електрическа :?
nikivd - специалист
Това е добра идея! Но марковите електрически не падат под 500лв. Ако Раидер може да се каже че са по-качествени цената им е около 240лв. Разликата в цената на нарязани дърва и на метровки е 5лв. на кубик. :?
LazarGanev - "Велик майстор"
Ако ще е само за 5м² на година или за 25лв спестени, наистина е по-добре да не се занимаваш, но ако искаш да имаш инструмент, който дас ти върши работа - послушай колегите и виж това:
http://tomika.bg/index.php/detail/view/147
zoro1 - специалист
Втора година си я ползвам тази резачка.Засега няма ядове .Миналата година резах околко 10 кубика и тая толкова,само дето на 30-40 мин почивам за около 10-15 мин ,за да почина и аз а и резачката.Резачката е Белгииска.
kuuuuuul - майстор
И аз имам електрическа от времето на марките 150дм,не е маркова но все още работи,по добра е от евтините бензинови но зависи колко ще я товариш.
todor_velikov - специалист
сега има партнер ел. с метално колело 2200 вата за 300 лв с 35 см шина ,и със същата шина бензинова за 315 лв,и аз се чуда още коя,ще я ползвам за непрофесионални нужди.а също и най-евтината на щил за 400 лв :?
kuuuuuul - майстор
Ако си сигурен че няма да ходиш в гората и винаги ще имаш ток до тебе взимай електрическа по лека и по елементарна поддръжка,по отношение на марката късмета играе доста голяма роля така че пожелавам ти късмет.
filmatoplo - майстор
Махнете тая тема от отопление срамота - дай да говорим и за плетки тука :x :evil:

Тема "Бензинова резачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: