Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LittLeRoCk - напреднал
Здрасти на всички имам един въпрос.

От известно време ми се върти една идея да увелича обема на водната ми риза сегашната ми риза е под формата на буквата "Г" с черно на снимката но мисля да я преправя и да монтирам две плочи отстрани на ризата и долу където е скарата в момента е с тухли на мястото на тухлите да пусна дебели тръби плътно една до друга които също да се затоплят те са отбелязани с червено на снимката или вместо тръби направо цели листове ламарина които да се оформят така че в средата да има място за скарата.

Въпроса ми е следния ще имали ефект от цялата работа и възможно ли е с какво трябва да се съобразя и какви може да са евентуалните ми проблеми благодаря предварително на всички отзовали се.

Прикачен файл

без име.JPG
без име.JPG (17.51 KиБ) Видяна 5416 пъти
Последна промяна от LittLeRoCk на пон сеп 07, 2009 10:46 pm, променено общо 2 пъти.
LazarGanev - "Велик майстор"
Проблем, който ще се появи е, че водната риза ще "задуши" горенето в горивната камера - ще има некачествено изгаряне и конденз.
LittLeRoCk - напреднал
LazarGanev написа:
Проблем, който ще се появи е, че водната риза ще "задуши" горенето в горивната камера - ще има некачествено изгаряне и конденз.
Между горната чст и странияната ще има разстояние
bibiqn - специалист
Аз също мисля да правя промени по моята риза.Моята е П образна както ти искаш да я правиш,сега мисля да и сложа и един език отгоре както е твоята.
LittLeRoCk - напреднал
bibiqn написа:
Аз също мисля да правя промени по моята риза.Моята е П образна както ти искаш да я правиш,сега мисля да и сложа и един език отгоре както е твоята.
Няма да е лошо защото огъня бяга нагоре
bibiqn - специалист
LittLeRoCk написа:
bibiqn написа:
Няма да е лошо защото огъня бяга нагоре
Именно.Тази П образната пак аз съм я правил просто незнаех как ще работи.Сега обаче увеличих консуматорите и като че ли не и достига малко.Предполагам ако сложа и език ще увелича поне с 2-3 кв.
kakakala - напреднал
аз мисля само скарата да направя моята е на буквата п +отгоре дали 6е има проблеми с горенето ако сложа и скара
ronik - специалист
Сами ли си ги правите тези водни ризи? Я, снимайте да ги видим!
илко илиев - специалист
хей тази съм си я правил аз има отдолу за скара тръби и топли и по мои изчисления се равнява на около 8-10 клв.

Прикачен файл

IMGP0008.JPG
IMGP0008.JPG (58.91 KиБ) Видяна 6475 пъти
илко илиев - специалист
но незнам как се разглобяват тия на прити.някой знае ли от къде икак

Прикачен файл

IMGP0013.JPG
IMGP0013.JPG (41.84 KиБ) Видяна 6474 пъти

Тема "Имам една идея възможно ли е да я реализирам." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: