продават ли се и къде в пловдив ако знаете 130 мм.предварително благодаря.
- 1
- 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
stoycho.dadao
- специалист
15 мнения в "клапа за комин"
stoycho.dadao
- специалист
мерси.каква ще е цената за размер ф130
stoycho.dadao
- специалист
ще я слагам на печка"герканд"мисля че не ми работи хубаво клапата на входящия въздух.ще пусна тръба за свеж въздух защото съм с нови дограми и се получава вакум.ще имам ли проблеми ако оставя долната клапа отворена и регулирам от горе.мерси предварително.
ДРАГОМИР
- специалист
Покажи ми снимка на печката ,тя няма ли клапа на димоотвода . След като си сменил дограмата се е получил недостиг на свеж въздух необходим за изгарянето на горивото във печката , със осигуряването на свеж въздух нещата ще се нормализират , ако тази печка фабрично е без клапа на димоотвода значи така трява да бъде .
stoycho.dadao
- специалист
ето я печката.има клапа на входящия въздух която се регулира с кранчето което се вижда на снимките но нещо механично не работи и се налага да регулирам въздуха като отваряв и затварям чекмеджето за пепелта което ми идва малко гърч.идеята ми е да направя конструкция с профили и да затворя отстрани с гипсфазер.отътре ще сложа вата с фолио ще оставя отвори долу и горе за да върти топлия въздух.вместо кюнци ще сложа гофре,ще пусна тръба за външен въздух.мисля по този начин да си реша проблемите.та идеята ми е да сложа клапа на димоотвода и от там да регулирам.сега зная че ще ме критикувате че това е печка а не камера за вграждане но вече съм решил да го правя.мерси предварително.приемам всякакви разумни идеи. 

Прикачен файл
DSC01076.JPG (143.87 KиБ) Видяна 8415 пъти
Прикачен файл
DSC01075.JPG (124.52 KиБ) Видяна 8415 пъти
Прикачен файл
DSC01077.JPG (139.92 KиБ) Видяна 8415 пъти
stoycho.dadao
- специалист
ето я и печката
Прикачен файл
DSC01073.JPG (132.28 KиБ) Видяна 8409 пъти
pac_
- специалист
stoycho.dadao написа:ето я печката.има клапа на входящия въздух която се регулира с кранчето което се вижда на снимките но нещо механично не работи и се налага да регулирам въздуха като отваряв и затварям чекмеджето за пепелта което ми идва малко гърч.идеята ми е да направя конструкция с профили и да затворя отстрани с гипсфазер.отътре ще сложа вата с фолио ще оставя отвори долу и горе за да върти топлия въздух.вместо кюнци ще сложа гофре,ще пусна тръба за външен въздух.мисля по този начин да си реша проблемите.та идеята ми е да сложа клапа на димоотвода и от там да регулирам.сега зная че ще ме критикувате че това е печка а не камера за вграждане но вече съм решил да го правя.мерси предварително.приемам всякакви разумни идеи.Какво "гофре" ще слагаш?Да не искаш да запалиш "голям огън"?Можеш да сложиш само неръждаема вложка,има всякакви размери и върши добра работа,но е малко скъпа!А що се отнася за идеите,просто няма смисъл,"защото Си го решил"!

ДРАГОМИР
- специалист
Първо такава клапа можеш да си купиш от търговията на Брезовско шосе нали си от Пловдив търсиш магазина наПРИТИ там ги има но си оправи и входящият въздух иначе няма да има ефект от клапата ,и най важното е ако си решил да я обличаш махни всички външни ламарини и тогава я обличай макар че идеята ти не е добра и аз искам да карам Мерцедес на цената на Опел ама няма.
Има и още нещо което е много важно ако искаш да го научиш намери начин.

- 1
- 2
Тема "клапа за комин" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература