Най - вълнуващия въпрос зимно време.
danovsky - специалист
Проблемата е следната:
-UPS-а ми презарежда ,даже повече :o .Като откача едната клема и меря с мултицета ,показва 20.5v.Днес сложих нов акумолатор и започна да загрява здраво ,не че до сега не е загрявал ама откачих стария 'щото смятах ,че е от него.Сега направо се деформира капака!!!Започнах да замервам през около час и стойностите на новия акумолатор(закачен към UPS-a)започнаха да растат-не ми издържа сърчицето и на 17.5 му откачих клемите.Иначе като му спра тока си върти помпата без проблем доста време.Притеснява ме това загряване и се плаша за акумолаторчето,че новичко все пак.....Казвайте каде с София да го нося,че гаранцията отдавна свърши?
naskov - майстор
По Спиди в Поморие и обратно :)
danovsky - специалист
То като идея и решение е супер,ама не ми мърдат 2 месеца чакане.Кадето жевея зимата май още сме на режим,'щото кадо духне ветрец и това кадето е като жената (скъпо,смъртоносно и "люто") все изчезва.Май ще трябва да се бъркам за нов-кажете поне какъв и от каде?
drm - специалист
Купи си нов,а този прати в Поморие.Като ти го върнат след 2 месеца,ще си имаш резервен.Пък и щом често спират тока,ще си вържеш и 1крушка и няма да си на тъмно.
filmatoplo - майстор
Аре бе Петьо - оправи си продуктите , и моя акумулатор ври доливам му течност постоянно .1 милион юпиеси си направил - оправиги де. :evil:
danovsky - специалист
Да купя ама 'къв,че с тея синусуиди ми се въртна главата нещо....?Казвайте какъв и от каде,че а е спрял тока а си е***.Да рискувам ли пак с Интиел-ски или нещо др.,доказано?
sax - помощник
Здравей,
виж това http://www.sinecare.com/products_bg.html аз лично втора година ползвам CLEVER300W и съм доволен.На сайта пише чиста синусоида но аз лично не съм я мерил.
Успех!

А забравих да пиша има малък недостатък :-D (шумен е периодично включва вентилатора при заряд,а при липса на захранване постоянно)
danovsky - специалист
Току-що получих Е-мейл от г-н.Тодоров от "Интиел",човека казва'че до сега никога не са имали проблем с презареждане.Твърди че стойностите замерени с мултицет могат да достигнат до 26V.Посъветва ме да сменя акумолатора,ама той е само на два дни!!!Сложих за проба и тоя от колата-същата работа-ври!!!Видяло се е че ще има изваждане ама реших да видя кой ще издържи повече-UPS-a или акумолатора.Включил съм всичко и сега в котелното е смрад все едно цигни горят кабел,акумолатора ври,трафа става за скара....абе музика!!!

Прикачен файл

IMGP0364.JPG
IMGP0364.JPG (89.17 KиБ) Видяна 10249 пъти

Прикачен файл

IMGP0367.JPG
IMGP0367.JPG (41.63 KиБ) Видяна 10249 пъти

Прикачен файл

IMGP0369.JPG
Тук вече минава 19V.
IMGP0369.JPG (85.57 KиБ) Видяна 10249 пъти
filmatoplo - майстор
А аааа , бре такова нещо не е имало при мен - само испаряване на течност от акумулатора - ама гн.Тодоров моля вижги де. :wink: ама що не ти изгаря предпазител - или ти го замени с медна телчица :-D
ESPACE - майстор
Що си съсипваш зорлем акумулатора? И тоя трансформатор е пътник май.

Тема "Сервиз на "Интел"-Поморие?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: