Най - вълнуващия въпрос зимно време.
alfafen - специалист
Здравейте мисля да си направя радиатор с нагревател и незнам какъв радиатор да избера алуминиев,стоманен или чугунен.Според вас кой е най ефективен :?:
torbalan - Дървен философ
защо не си купиш готов?

мисля, че 80 кинта беше с две години гаранция...

иначе все тая какъв е радиатора - важна е мощността му...
Любо - специалист
http://www.bergbg.com/adax.php най добрите имам от 3 години
peshev-ko - специалист
Погледни и конвекторите на Теси! Топлят чудесно и забравяш за сметката...
Извинявай за спама,ама по инерция от предните постове! :?
А иначе алумния отдава най-бързо.Друг е въпроса колко ще ти излезе покупката на радиатор,преработването му,и безавариината му работа.
Успех!
alfafen - специалист
Добре де според Вас не си заслужава да се за нимавам да си правя радиатор.Тогава нека си променя въпроса масления радиатор ли е по добър или както каза Любо ниско температурен конвектор.Аз в момемента се отопплявам с това http://www.diplomat.bg/product_details. ... cp=1.Обаче по цял дан ме няма и само за няколко часа работа сметката ми се ожеличи от 70 на 150лв.Друг недостатък е че инжинерите не са ползвали безконтактни ключови елементи (денистор,тиристор,варистор....) а реле и много щтрака особенно вечер се усеща най много :evil: .Другото е че вентилатора работи постоянно и е шумен.На практика сгреших с покупката и.И сега искъм съвет за нещо което си заслужава :?:
torbalan - Дървен философ
какво означава за тебе "по-добър"
каквото и да пишат, каквото и да те лъжат специалистите от рекламните отдели...
отоплителните уреди си имат мощност... тя е важна :)
ако целта е да не шуми - купи си някакво радиаторче, от тези на които викат "маслен"

сметката за ток може да падне, ако монтираш инверторен климатик, но тогава ще трябват повече пари...

Тема "Избор на радиатор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: