• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tyrnokop - специалист
Здравейте, колеги.
Вчера бях в METRO. Не можах да повярвам на колега, който ми каза че са пуснали климатици по 400 лв.
Ето и снимка:

Изображение

Въпросът ми е струва ли си или както гласи подписът на един от колегите тук:
"Горчивината от лошото качество остава дълго след като отмине удоволствието от ниската цена."

Благодаря на всички.
EDI - майстор
Реалност като цена, химера като работа.Забрави ги, само проблеми по принцип с тях.
filmatoplo - майстор
Мойта 12 ка вече 10 годишна -бачка си .Но новите сигурно са по фалшиви. 1200 лв ми струваше тогава . :wink:
EDI - майстор
До преди 4-5 години машините бяха добри, с някои нормални проблеми, но сега са просто трън в з.....а, случайност е да уцелиш читава машина.Освен това машината е на фреон R22, а масово се заблуждават потребителите, че е на 407 или 410.
filmatoplo - майстор
Да сега погледнах табелката на терасата , там е тялото -и наистина пише ЕР -22 . :wink:
disem - специалист
Интересното е че МИДЕЯ-та е една идея по-скъпа от САМСУНГ-а. :?
Каквъв е недостатъка на R22?
vanko68 - специалист
Няма недостаък,освен факта,че от 01.01.10 е абсолютно забранено да се продават стоки с него...Тея от Техното май въобще не са в час и си просят солидна глоба.
Biso - специалист
А вярно ли е, че компресорите, които ползват R22 (и други стари фреони) работят с по-ниско налягане и това предполага по-надеждна дълговременна експлоатация?
Чувал съм го преди от приятел, който се занимава с хладилна техника.
EDI - майстор
Май практиката показва подобно нещо, но при по-евтините машини.ВАНКО е наясно с тези неща, той може да каже по-точно.За машини от среден и висок клас това не важи.
vanko68 - специалист
Еди,напълно си прав,както винаги...
  • 1
  • 2

Тема "Климатик Samsung за 400 лв - реалност или химера" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: