• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
savi_djo - помощник
Дайте съвети : откъде да се набавя със ситемата , изолация под нея , лепила , термостати , майстори , точно какъв кабел за мокрите помещения......имайки впредвид че съм от пловдив и бих искала на местно ниво да обикалям.
Изключваме възможността за друг вид отопление освен ток, отоплението ще бъде комбинирано между ел.подово отопление и ел.радиатор , и ел.подово отопление и климаник.
Поне ме ориентирайте дали са скъпи тези системи.
Profi Stroi - специалист
За каква квадратура става въпрос
pavelari - майстор
ТЕМИРА ООД - http://temira.com Нещата са скъпи, но на фона на електроенергията, която ще заплатите е евтина. Предлагаме:
подбор на подходящите кабели - немско производство с 10 години гаранция "MONETTE", аксесоарите за монтаж както и самия монтаж. Термо и климарегулатори, полуавтоматично или напълно автоматизиране на отоплението. Цената зависи от квадратурата. Може да видите телефоните и факса в сайта и да пратите запитване.
savi_djo - помощник
дневна с бокс -26 кв.м.
спалня-14кв.м
детска стая-~11кв.м
баня-4кв.м.
тоалетна - 1.7кв.м
и част от коридор , който е с квадратура - 6 кв.м. Статуса на апартамента е циментова мазилка - ще се вземе малко от височината ако се прави това отопление - това ми е ясно.
Profi Stroi - специалист
Малка е квадратурата иначе имам едни познати но те се занимават с големи обекти
Изолации да искаш -бол
Ако наистина слагаш отгоре такова отопление по добре фибран
Не знам какво е нивото за момента и колко трябва да се свали но след като казваш може да е така наистина
За фибрана можеш да позваш всички лепила на базата на теракола
За инсталация на такова отопление се порови малко из нета има фирми в Вашия град
Каквото можем ще помагаме от тук с писане:)
savi_djo - помощник
Лошото е, че само на софийски фирми попадам в нета , а си нямам никаква идея в пловдив кой може да го прави.Дай инфо ако е удобно.
и другото след като се постави подовото отопление мазилката в зимните месеци колко време се чака да изсъхне?
Profi Stroi - специалист
Зависи колко е студено
Между 3 - 5 дена
А и зависи от дебелината на замазката
Далеч си иначе ще го барнем за 2-3 дена
Търси тук :
www.mamche.com
Даваш на услуги/домашни ремонти
Отстрани на обявите си пише кое за кой град е
А ско си намериш някой майстор да сложи изолатцията например предполагам че той ще има някакви познати наблизо
savi_djo - помощник
много благодаря за бързата реакция :-D
solo5 - майстор
като гледам как спряха няколко реактора в АЕЦ, май тия с подово отопление и климатици ще мръзнем яко :-D
Profi Stroi - специалист
Ами тия който зависят от реактора да си направят подово към локалното парно или камина
Тогава и тока да спрът ти дреме на.................;)
  • 1
  • 2

Тема "Ел.подово отопление" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: