Най - вълнуващия въпрос зимно време.
TOP MAISTORA - специалист
Здравейте може ли да ми дадете идеа как да разположа камина във апартамента във който живеа който е много крив нестига че е малък ами комина не е там кадето трябва да бъде та апартамента ми е гарсониера лукс хол и спалня обаче комина е във спалнята а между спалнята и хола има голям геобразен коридор а аз искам да е сложа във хола давайте ниакви идеи че ми писна да плащам 200лв ток и да стоя на студено :?
Хицко - специалист
Извинения,
но за мен е абсолютно неприемливо човек с подобен правопис, пък и с въпрос, да си избере подобен ник.
Iliev Labs - специалист
Хицко, много ми приличаш на Стефан.
Да не си същия с нов ник?

TOP MAISTORA, камина с водна риза и радиатори.
PCL82 - майстор
Ако твоето разпределение е същото, каквото съм виждал в квартал Дружба 2 в София, то коминът е на стената между двете стаи. Може да се пробие дупка в стената и отворът да се изведе в другата стая. Печката или камината може да бъде или на тясната стена зад вратата или на дългата близо до вртата. И в двата случая ще е близо до комина.
Какво общо има правописа със ника със въпроса ми господин 6 волтов :lol:
Transporterr - специалист
а така, камина с водна риза и радиатори сложена до стената и включена в комина :) и аз това предлагам
Проблема е че комина не е между две стаи стаите са разположени по друг начин хол баня спалня между хола и спалнята е банята единственния вариант който виждам е да пусна бурията по цялата дьлжина на коридора за да влезе във спалнята но разтоянието е доста голямо и ме притеснява дали ще дърпа комина
Bobivan - специалист
Слагаш пелетна камина...и готово...
grants - специалист
няма да дърпа.ще ти пуши при отваряне на вратичката,а и ще трупа много сажди
Iliev Labs - специалист
Слагаш камината до комина, а с тръбите закарваш където си искаш топлото.

Тема "Камина как" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: