Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Колеги има ли нещо интересно и ново изложено на панаира в раздел -Отопление .
LazarGanev - "Велик майстор"
Уж се каня да ходя, ама нещо много натоварен ми е графика, че не знам
filmatoplo - майстор
И аз за това не ходя -ако ида или не ида -и в двата случая ще съм разочарован . :wink:Утре щеше да ида но го дават да вали май. :? Тези които отидат ще ни дадът информация. :) Разочарование съм виждал от фирми които имат стока но нямат грам мениджмънт -питал съм ги за дистрибуция към Бургас те ме гледат кат оплашени. :shock: фирми които си живеят в собствен Софийски свят.Надявам се термопомпите и фотоволтаиците ще са взели превест. :wink:
pavelari - майстор
Гола вода..
Айде... Ерато са там - ама като цяло е трагедия
maxuel82 - специалист
Утре ако ми остане време ще ида да видя какво е положението :wink:Че нали и аз парно ще правя :? А ЕРАТО са си винаги там и когато няма панаир !
kuuuuuul - майстор
Панаира е на умиране,половината е празен и няма нищо ново,единствено забелязах настъпление на фотосоларите но не за лично ползване а за продажба на ел.енергия.Малка централа 5кв.,35кв/м 16000евро,добив около 2000е/годишно, ако някой се чуди къде да си вложи парите е някакво решение :lol:
filmatoplo - майстор
:) Ерато отдавна си представят червеното камионче с мостра Виадрус с горелка на пелети -навремето инвестираха в тия пелети и сега се пукат да зарибяват и на там да клонят .Което и списание тяхно да вземеш -въртят сучат все за пелети се говори вътре :lol: .А пък фотоволтаиците са такова дръвче за гризване :wink:
mityom - специалист
да бе, сяка година спрат на сред центъра да показват системите за пилети и да защипят някой нов абонат
filmatoplo - майстор
Ако трябва да бъда честен -от панаира съм извличал толкова много информация , въпрос да разбираш и да знаеш кое ти е полезно .Обикалят там хиляди и незная защо са там :wink: много неща има полезни , все по малко технологии ни изненадват и заради интернет но винаги научавам нещо ново .Дет се казва завързваш и някой контакт.Днеска купувам котел и радиатори от една фирма която е сега на панаира , и нямат превоз да ми докарат стоката :lol: -тогава какво правите в Пловдив като в Бургас не мясате .Ей го нали съм клиент в действие , кво направиха -осраха се.Почти всички фирми са такива , седят там с костюмите и се ръкостискат , а инак са гола вода и лъскави брошури.
ArturDent - Почти Безобиден
Не съвсем така. Преди време бях почетен гост на Siemens на панаира. Имаха си собствена бирария в която всичко беше безплатно. С барман, сервитьорки и т.н. Много добре беше. Може би защото панаира съвпадаше с Октоберфест. ;)
:drinkers: :partyman: :drinkers:

Парадокса беше че мобилните им телефони бяха с 20-30% по-скъпи от тези на Мтел (без програми и т.н. )

Тема "Отопление на Пловдивския панаир" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: