Най - вълнуващия въпрос зимно време.
TOP MAISTORA - специалист
Здравейте искам да попитам каква камина да си купя със въздушна риза за апартамент 48 кв м и на каква цена вървят
TOP MAISTORA написа:
Здравейте искам да попитам каква камина да си купя със въздушна риза за апартамент 48 кв м и на каква цена вървят
водна риза!!!!!
А тези камини към които се прикрепят въздоховоди как се казват
perko - специалист
Казват им горивни камери и цените са от 900лв нагоре само за камерата (изключвам прити). След това и правиш обшивка от ГК, от там ти тръгват и въздуховодите към стаите, които ще отопляваш. В един друг подобен форум, има много добра тема как се прави постамента и обшивката на горивната камера.
stamenov1 - специалист
Фирма "Бултрон Троят, по рано имаше такива. Модел Клеопатра, цена около 370 лв. С два въздуховода и 1 вентилатор (опция) плаща се допълнително. Тези дни не я видях на сайта им, но потърси със гугъла фирмата и се свържи директно с тях. Аз съм нного доволен от тази камина.

PS. Проверих произвеждат се, за Пловдив се обади на 032 963831 и цената на камината е толкова.
А тук можеш да я видиш снимана в къщи. http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... 400#218400[/url]
Благодаря за информацията ще им се обадя па да видим. И още един въпрос може ли временно да се ползва без въздоховоди и обшивка като обикновена печка
stamenov1 - специалист
Тази камина не се облицова, може да си я ползваш.
Здравейте от няколко дена съм горд собственик на камина Клеопатра за което благодаря на колегата Стаменов 1 за препоръката та сега издирвам вентилотор и въздоховоди попитах във магазина а те и хабер си нямат казаха ми че се слага вентилаторче от компютар това така ли е малко не ми се вярва ако може да ме насочите ще съм ви благодарен

Тема "Камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: