• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Не си купувайте турски котел на DemRad/Solitech/.Абсолютен боклук са.Монтирах си ''Salitech-E''-34.9 kw преди 2 години и точно на втората година ми се спука задният чугунен панел на котела.Независимо,че на сайта на фирмата е обявена 10 год.гаранция за чугуненият топлообменник никой не я признава.
valio 71 - напреднал
А от къде го купи? Дай малко повече инфо и снимки ако може.
От три години ползвам 'Salitech-E''-69.9 kw и нямам никакви проблеми. Незнам за каво ги плюете толкова тези котли, но според мен превъзхождат много други :-D Това, че твоя се е спукал може да се дължи на неправилна експлоатация от твоя страна :? Единствения недостатък според мен е, че малко пушат. :-D
armagedamian - специалист
От тази година за да важи гаранцията на котлите,задължително трябва да е монтиран трипътен вентил на връщащата линия или Ладомат вентил.Турците отказват гаранцията с мотива "неправилен монтаж",за това сега този вентил е задължителен.
filmatoplo - майстор
Помагай с намирането на Ладдомат 21 да го монтирам на 50 киловата Атмос -спешно .Термовентила му да отваря поне на 63-65 градуса -резби 1 1/4 .Купувам утре -сериозно.
filmatoplo написа:
Помагай с намирането на Ладдомат 21 да го монтирам на 50 киловата Атмос -спешно .Термовентила му да отваря поне на 63-65 градуса -резби 1 1/4 .Купувам утре -сериозно.
Провери в Екотерм,мисля че там гледах последно!
filmatoplo - майстор
Проверих вчера -няма :) , лошото е че не открих нито в БГ Терм ,Термал инжинеринг,Термоикономик,Проксимус , Ерато , в България нямало :wink: сигурен съм че прашасва на някой рафт , ама ха де. :) .
filmatoplo написа:
Проверих вчера -няма :) , лошото е че не открих нито в БГ Терм ,Термал инжинеринг,Термоикономик,Проксимус , Ерато , в България нямало :wink: сигурен съм че прашасва на някой рафт , ама ха де. :) .
Събери я поотделно,друго не се сещам.
Провери ли в Рувекс?
filmatoplo - майстор
Здравей - :) само в Рувекс не проверих , викам госпожа Тошева я има я няма . :? Веднъж се прекарах с една поръчка да чакам пък се оказа че няма да дойде и сега не разчитам на госпожата .Старата сграда им беше доста заредена -сега незнам . :) -а импровизиран Ладомат сега ще правя от отделни компоненти -накупих ги от Термала .
  • 1
  • 2

Тема "Котел Solitech-E 34.9 kw" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: