Тея дни ще копая около 60 метра канал, за да се включа към канализационната мрежа в квартала. Ще ми се, да използвам момента и да положа серпентина за ТП в същия изкоп. По много груби сметки ще мога да напъхам около 150 до 200 метра ПЕ тръба. Притеснява ме, че всичко ще е на един кръг и не знам дали циркулационната помпа ще може да завърти водата през толкова дълга тръба. Може и да не е никакъв проблем, но си нямам никаква идея от помпи и тн.
За сега, ще заложа само серпентината да си седи, а като се позамогна ще инсталирам и самата ТП, без да ми се налага да разкопавам двора. Къщата е малка (80м2) и смятам че ще може да се отоплява с по-малка ТП. Според вас, дали има смисъл или само ще хвърля 200-300лв на вятъра. Как мога да го разделя на отделни кръгове, като изкопа почва от къщата и свършва на 60 метра от нея?
За сега, ще заложа само серпентината да си седи, а като се позамогна ще инсталирам и самата ТП, без да ми се налага да разкопавам двора. Къщата е малка (80м2) и смятам че ще може да се отоплява с по-малка ТП. Според вас, дали има смисъл или само ще хвърля 200-300лв на вятъра. Как мога да го разделя на отделни кръгове, като изкопа почва от къщата и свършва на 60 метра от нея?