.За втори път ми се пука эадната стена на котела.Той се ползва целогодишно и почти не се гаси.Тъся съвет и компетентна помощ.Видях че има човек работил в Термолукс в Бургас готов съм за разговор.

kreztravel написа:.За втори път ми се пука эадната стена на котела.Той се ползва целогодишно и почти не се гаси.Тъся съвет и компетентна помощ.Видях че има човек работил в Термолукс в Бургас готов съм за разговор.Бях колега!
kreztravel написа:Да,над фланеца.Имам автоматична пълначка,но преди нея съм монтирал кран,който е постоянно затворен.Самата пълначка спече още първата година.В момента варианта за ремонт ми излиза приблизително 1200-1300лв.От фирмата ме "изнудват" да слагам трипътник за да ми дадат гаранция, но аз мисля,че не е за този модел котли.Днес ми предложиха за 1800лв.нов котел от шуменските 50киловата-стоманен.Да правя ли ремонт на стария или да си купя нов,пък дори и да е същия турски.Него ми го предложиха за 1600лв.Ако може предложете друга марка котли в същия ценови диапазон около 50 киловата.Прати поздрави на Владо утре като го видиш.Има някаква причина за втори път да се случва това при теб. В историята на фирмата това е вторият котел ,който дефектира и то за втори път.Имай предвид че са продадени около 100-ина котела от този вид за последните 3-4 години от Термолукс.За Интерметал не знам но едва ли са по малко.
filmatoplo написа:Ако пък решиш да купуваш пак Солитех ела да ти го дам на полувин ценаИмаме сделка!Само кажи модела и ще го продам.За Виадрус също.имам и Виадрус.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: