• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Gek - специалист
Системата е отворена. На един участък ми се налага тръбите първо да се издигнат на около 30см, а след това пак да слязат. Според вас необходими ли са обезвъздушители за този участък или не?

Изображение
LazarGanev - "Велик майстор"
Задължително
Gek - специалист
LazarGanev написа:
Задължително
Глей к'о стана сега - след такъв категоричен отговор, че и от теб, сега никой не смее да напише друго мнение... :partyman:

П.С> Шегувам се!
Май не тряаше да бързам, а? :-D
naskov - майстор
Gek написа:
Системата е отворена. На един участък ми се налага тръбите първо да се издигнат на около 30см, а след това пак да слязат. Според вас необходими ли са обезвъздушители за този участък или не?

За какви тръби говорим :?
filmatoplo - майстор
Задължително си остава, един ден един комшия ме извика да му пусна 1 допълнителен радиатор , като отклоня с тетки от тръби с ал вложка фи-16 които минват по перваза ниско долу.И тръбите трябва да се вдигнат над една врата и пак да слязът надолу до радиатора , първо се дърпах но той настоя -стана и работи :? но никъде другаде няма да рискувам .Навсякъде където има такива извивки слагам обезвъздушители. :wink:
naskov - майстор
При заобикаляне на врата и аз слагам обезвъздушители, но при 30см не.
Не е невъзможно да се обезвъздуши - затварят се останалите линии и помпата си върши работата, ама защо е нужно?
Gek - специалист
naskov написа:
За какви тръби говорим :?
за PEX AL 16мм

та да слагам или...да?
hladnia - специалист
LazarGanev написа:
Не е невъзможно да се обезвъздуши - затварят се останалите линии и помпата си върши работата
Щом е отворена и със помпа не е проблем :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Въпрос към специалистите парнаджии" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: