Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Bobivan - специалист
Айде на евтиджоса-студено и топло безплатно... :rock: :rock: :rock:

http://www.dnes.bg/video/2011/07/23/pro ... ent-newest
LazarGanev - "Велик майстор"
Ми хубу ко, лошо ли е?
Bobivan - специалист
Баш си е убаво!!!Кат енергоспестяващите ламби-колко по работят-толкоз по спестяваш.... :rock: :rock: :rock:
Резултата не трябва да се търси толкова в охлаждането на помещенията, колкото в подгряването на битовата студена вода до 20*С. Охлаждането е бонус - колкото-толкова. :wink:
filmatoplo - майстор
Лазаре пак ли твой градски се прочу :-D световната конспирация срещу Фикациите започва от вас :wink: .Интересно помпата колко ток ще гори :? , и дебита през радиаторите отчита ли се от топломери или ония джаджи залепени по радиаторите-честно не знам лятото какво отчитат , да не дойдат сметки -студ :lol: .
nikisv - специалист
Имам свободна серпентина в буфера май и аз ще прекарам водата от тръбопровода през нея но трябва да захраня от още няколко комшии да имам ефект :) .
Интересно ми е само какво става с дебита наводопровода? За 21 жилища заранващия щранг би трянвало да е поне 1 1/4" или 1 1/2", а те са го редуцирали до ф20 (около 1/2") за да отклонят водата през топлообменника :cool:
filmatoplo - майстор
Да купят 400 метра черен полиетилен , да го натъркалят около блока на слънце , и да пуснат водопровода през него :wink: Това е идея за летен душ на плажа. :)
bulhomes2 - майстор
nikisv написа:
Имам свободна серпентина в буфера май и аз ще прекарам водата от тръбопровода през нея но трябва да захраня от още няколко комшии да имам ефект :) .
Тоя буфер за охлаждане ли го ползваш?
nikisv - специалист
Не само за отопление.

Тема "Нобеларка за климатизация?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: