Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ArturDent - Почти Безобиден
Трябва ми бойлер с две серпентини - 200 или 300 литра.
Какво да си купя - да кажем бюджет 1000 - 1200 лв.
ArturDent - Почти Безобиден
Тия ги гледах и още други.
По скоро исках впечатления за качеството. Засега съм се насочил към Теси, ама да чуя мнения.
romanpm - майстор
Имаме 120л с мантел , свързан е към слънчев , камина и ток доволен съм защото топлообмена е перфектен има голяма повърхност и то без мед
LazarGanev - "Велик майстор"
Аз заради качеството ти ги препоръчвам, не заради външния вид. Посещавал съм цеха - чисто нов е, съвременно производство, немски машини и технология.
Тани - модератор
А някакви отзиви за Сънсистем?
LazarGanev - "Велик майстор"
Е, комшии са, съседни дворове, и те са добри :wink: . Както и Елдом.
buritoo - напреднал
Аз съм с двтете ръце за сънсистем(само от 200 и на горе литра, промишлени май ги водят), имам доста монтирани и са перфектни, като цена-качество. серпентините са достатъчно големи и на правилните места, свързан с приоритет към котел става като проточен. Ламарината е дебела, изолацията също
bulhomes2 - майстор
Работата ми е такава, че често съм по различни квартири. Където бойлерите са били Теси - винаги е имало проблем. Проблема е в регулирането на температурата на водата. В сегашната ми квартира проблема е непоправим. До толкова са ми контактите с тях и това мога да кажа. Аз лично никога не бих си купил Теси.
Тани - модератор
От уважение към Лазар се въздържах от подобен коментар! Взе пак той е специалист и щом казва че ВЕЧЕ правят и свестни бойлери, най-вероятно не греши!

Тема "Какъв бойлер 200 л. с две серпентини?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: