Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bibiqn - специалист
Случеят е следния.Миналата година си взех 4 ребра алуминиеви за банята.Сега мисля да добавя поне още 2-3 ребра.Само че тия не помня каква марка бяха и сега ако взема от друг производител дали ще са съвместими?Ако има значение сегашните са 600мм високи
Bobivan - специалист
Съвместими са...като изключим грозотията....
naskov - майстор
bibiqn написа:
Случеят е следния.Миналата година си взех 4 ребра алуминиеви за банята.Сега мисля да добавя поне още 2-3 ребра.Само че тия не помня каква марка бяха и сега ако взема от друг производител дали ще са съвместими?Ако има значение сегашните са 600мм високи
Погледни радиатора странично от двете страни, там има щемпел на марката :wink:
filmatoplo - майстор
Вариант 2 -ако не намериш същите -тези ги добави към някой от радиаторите по стаите , а за банята си купи други :) в краен случай.Скоро 1 клиент пожела да монтирам 6 броя радиатора само по 2 ребра :-D колкото да не стърчат тръбите голи от стената , някога ако няма същия модел ще ги обединя в 1 радиатор всички глидери.
bibiqn - специалист
naskov написа:
bibiqn написа:
Погледни радиатора странично от двете страни, там има щемпел на марката :wink:
Няма никъкви щемпели.Помня че ги купих от Бриколаж май са китайски.На пръв поглед са като всички останали.Варианта да си сложа по стаите отпада защото там са панелни.
filmatoplo - майстор
Значи разходка до Бриколаж :) въоръжен с малко късмет .

Тема "Алуминиев радиатор от различни марки?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: