Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте на кварира съм от месец и половина. Днес се откачи датчика от радиатора, като не е счупен, явно е бил по хлабав т.к в другите стаи поверих и са доста стегнати. Продбвах да го сложа обратно но няма затягане както другите. Закачил съм го отчита си всичко, но самата пластина отзад е накриво и това неминуемо ще направи впечатление на проверяващите. Посъветвайте ме какво да правя, т.к ако ги викна може да ми начислят макс поребление, ако не ги викна пак зле, а не мога да го сложа сам. Имате ли предтава как се слага. Ако може някой от Сф който е на ти с тези неща да го постави, като ще си заплатя, т.к ако ги викна незнам как ще реагират.
Rumen Iankov - специалист
Ако викнеш фирмата за топлинно счетоводство ще ти вземат около 10 лв.По-миналата година ми се беше скъсала една пломба и по време на отоплителния сезон дойдоха и пломбираха отново.Ако е след отоплителния сезон ще ти накарат да платиш пълна кубатура на апартамента.
torbalan - Дървен философ
пусни официално писмо до фирмата, която те обслужва, че датчика им е паднал...
с копие до комисията за защита на потребителите и до където се сетиш...

разбира се, не бързай да пускаш копията, задръж ги ден - два да видиш как ще реагират...

в писмото пиши, че днес (денят в който пускаш писмото), датчика се е откачил и ти като съвестен гражданин ги информираш да минат да си го закачат...

изобщо - ползваи си въображението :)

Тема "Откачи се топломера(датчика) от радиатора! Помощ!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: