• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iliaelite - помощник
Здравеите,някои може ли да ми каже към къде да се насоча за котел на твърдо гориво.Аз съм от Пловдив.Трябва ми около 35 киловата.
syncho - майстор
Питай в Джейтерм... там има добри турски на сносни цени. Можеш и в БГ Терм да провериш.
torbalan - Дървен философ
ерато не са ли вариант и те?
syncho - майстор
и те са вариант, но лично аз не ги предпочитам :)
макар по образование да съм огняр, хич не харесвам котли на твърдо гориво, но както казваш - и това е вариант :)
syncho - майстор
torbalan написа:
макар по образование да съм огняр, хич не харесвам котли на твърдо гориво, но както казваш - и това е вариант :)
+1 и аз съм на твоето мнение. Прекалено мръсни и неблагодарни..., но пък за сметка на това излиза евтино с тях
продава се нафта за отопление с много малък акциз...
първоначалната инвестиция не е по-голяма, отколкото за котел на твърдо гориво
месечните сметки - по-малки ;)

това също е вариант :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Торбалане дай някакво предложение къде се продава такава нафта. Имам клиенти, дето котлите им стоят от години заради скъпата нафта и правят нови нвестиции за котли на пелети, на газ :?
LazarGanev написа:
Торбалане дай някакво предложение къде се продава такава нафта. Имам клиенти, дето котлите им стоят от години заради скъпата нафта и правят нови нвестиции за котли на пелети, на газ :?
аз съм на ток...знаеш :)

но имам приятел в софия и се топли с нафта

ще питам и ще докладвам :)
kretio74 - специалист
Ако се интересувате има в София един човек който продава биодизел на 320 лв варел. 0895695929 те това му е телефона. За количества има и транспорт и отстъпка. Но информацията за цената ми е от преди около 2-3 месеца.
  • 1
  • 2

Тема "котли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: