• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
rojko - специалист
Някои може ли да ми каже от къде мога да купя готова облицовка за камина ? Без поръчка плащам и я взимам.Имам в предвид в Пловдив Стара загора или Хасково ?Класическа нещо такова като на снимката Благодаря.

Прикачен файл

BIG_IMG_13190269551581.JPG
нещо такова
BIG_IMG_13190269551581.JPG (66.87 KиБ) Видяна 6552 пъти
batman - специалист
В Практикерите има готова един вид, но си е цифра.
rojko - специалист
Освен практикера никъде ли не продават ? Или никои нищо не знае ?
VLADO66 - майстор
Всички фирми които обработват мрамор правят облицовки-по този начин си усвояват фирите.Само че както казаха излиза скъпо-Я сметни срезовете и обработките като метраж на това което си постнал и ще видиш.
rojko - специалист
Ама разбира се че всички правят няма спор.Само че как го правят ? На всякъде облицовките им са грозни приличат ми на пещ за печене на агнета.Питам за готова изящна красива класическа облицовка
rojko - специалист
Никакви предложения никаква информация - жалко
syncho - майстор
rojko аз мога да ти предложа, но не са тукашно производство и са си цифра...
Мунчо - специалист
rojko написа:
Никакви предложения никаква информация - жалко
В София устройва ли Ви?
rojko - специалист
Не София ми е далече.ХАСКОВО ИЛИ СТАРА ЗАГОРА.А КАКВО ИМЕННО ПРЕДЛАГАТЕ ?И ЗА КАКВИ ПАРИ СТАВА ВЪПРОС ?
maxuel82 - специалист
В Пловдив в магазина на Секаста има готови облицовки ! Цените са различни , по спомен започваха от 1500лв и нагоре ! По-добре си хвани майстор който да ти направи облицовката ,хем ще си харесаш модела ,хем цвета на камъка а и излиза по-ефтино ! :wink: http://www.sekasta.com/buy.php?search=1&oblast=46
  • 1
  • 2

Тема "готова облицовка за камина" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: