Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dimitrova_k - специалист
Здравейте! Каква конвекторна печка ще ни препоръчате за спалня с бебе - 16 кв? Миналата седмица купихме Atlantic F117, топли яко, но като го задаваме на 20 градуса, то ни топли 27-28 градуса или пък като е на минимална градуса, пак стига до 27-28 градуса и се оказва, че печката е с неработещ термостат, та го върнахме конвектора и сега търсим конвектор 2000w и се чудя какъв да бъде? Adax уж са хубави, но са много дълги, а при нас нямаме много свободно пространство и трябва да е на стойка. Ще се радвам да ми отговарят тези, които скоро са закупили или имат.
VLADO66 - майстор
Аз ползвам Ноирот от 6год. за едно таванско в което нямам локално парно и съм доволен.
dimitrova_k - специалист
Как е точният модел, харчи ли много ток и може ли да бъде на стойка?
VLADO66 - майстор
Харченето на ток е относително понятие,но създава добра конвекция и помещението бързо се затопля.Модела не си го спомням,но е с електронен термостат и е закрепен на стената.Смятам, че за детска стая не е подходящо да е свободно стоящ, защото може лесно да се бутне.
Christo - майстор
viewtopic.php?f=10&t=36145
Харчи точно толкова, колкото киловата пише на табелката, умножено по времето когато е работил.
dimitrova_k - специалист
Благодаря за отговорите! Сега бебката е при нас в спалнята и трябва да е на стойка, сега се клоня към Енсто Бета и Апплимо Euro Plus заради това, че допълнително се продават стойки за тези модели. #-o
lux_e_on - специалист
Конвектор и бебе в една стая?Успех със сухия въздух.
mely - напреднал
lux_e_on написа:
Конвектор и бебе в една стая?Успех със сухия въздух.
Има овлажнители за целта.Аз използвам и съм много доволен .Поддържам влажност около 40%.Чувството за топлина е много различно а и детето се чувства отлично.
lux_e_on - специалист
Това е единствения вариянт.

Тема "Какъв конвектор за спалня с бебе?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: