Най - вълнуващия въпрос зимно време.
slavkovrr - напреднал
Търся да си закупя алуминиеви радиатори.Да ме насочите за такива и на евтини цени, има ли предпочитани марки (производители)? Радиаторите ще са за къща, ако това има значение. :?
torbalan - Дървен философ
други неща имат значение...

лично аз като ги избирах - не държах да купя най-евтините...

спрех се на roca модела мисля, че беше MES 450 но може и да бъркам :)
slavkovrr - напреднал
Можеш да споделиш, какво дуго да гледам освен цената! Може би имат нещо от което да зависи топлоизлъчването, за са по здрави, знам ли, не съм специалист :?
torbalan - Дървен философ
ами не
"топлоизлъчването" надали е различно...

просто едните са по-леки от другите, което ме навежда на мисълта че са поспестили материал :)

аз да си призная - не съм проучвал лично - имам приятел, дето това работи - прави отоплителни и ВиК инсталации... и направо него питах...

след като той ми ги препоръча - не съм му мислил изобщо :)

радиаторите са симпатични, белички... при монтаж всичко им се сглабя екстра :)
няма ядове...

абе с две думи - доволен съм :)
професионал - специалист
При еднакви размери, глидерите са с различна мощност (във ватове) - това на което ти казваш "топлоизлъчване",а всъщност термина е "топлоотдаване" - и ти трябва да търсиш оптималния вариант за теб.
VLADO66 - майстор
И освeн цeнa/мощност сe глeдa и дaли продaвaчa имa жeлaниe дa ти ги сглоби кaкто сa ти по проeктa, тaкa чe с мaлко сръчност дa си ги нaкaчиш сaм бeз спeциaлния инструмeнт.
slavkovrr - напреднал
Открих радиатори и от полиестер ( нещо такова), направени от рециклирани материали.Били много леки, топлоотдаването било равномерно и т.п. :shock:
Demonev - напреднал
Дай малко повече информация, линкове и т.н.

Тема "От къде да купя евтини алуминиеви радиатори?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: