Най - вълнуващия въпрос зимно време.
nikivd - специалист
Вижте на какво попаднах. http://www.metaltec-bg.com/oxygenics_delrin.png
Според производителя имаме разход на вода от 5 до 8 литра средно в минута :? Технологията е, че водата се смесва с въздуха. Чудя се дали ще има ефект или просто ще се чувствам, че неми достига вода. Мисля да пробвам един експеримент. Само че не знам размерите на това чудо и ще се поиграя докато го уцеля. Просто не си представям след влизането на жената в банята да остане топла вода и за мен :hot: :-D
Spokoiniq - майстор
Teхнологията на всяка лебедка на батерия и душ слушалка е да смесват въздух с водата, аератор.Доколко ефективно вече е друг въпрос...интересно изглеждат и ще попитам за цената на аератора, по съвсем друга причина от икономията, затварянето му ми е любопитно.Лоша реклама обаче са тия магнитни пръстени, бошлаф работа, разваля общото впечатление от фирмата.А и ПРОДУКТА бил сертифициран по ISO, като чуя такава рекламна глупост за лапнишарани и умирам от смях :mrgreen:
маречков - специалист
nikivd написа:
Вижте на какво попаднах. http://www.metaltec-bg.com/oxygenics_delrin.png
Според производителя имаме разход на вода от 5 до 8 литра средно в минута :? Технологията е, че водата се смесва с въздуха. Чудя се дали ще има ефект или просто ще се чувствам, че неми достига вода. Мисля да пробвам един експеримент. Само че не знам размерите на това чудо и ще се поиграя докато го уцеля. Просто не си представям след влизането на жената в банята да остане топла вода и за мен :hot: :-D
Що не си сложиш просто по-голям бойлер така ще има вода и за жената и за теб :)
Ако си вземеш тая "нова технология", подозирам, че после ще питаш и за Гелан :lol: :razz:
ebahti - майстор
nikivd написа:
Просто не си представям след влизането на жената в банята да остане топла вода и за мен :hot: :-D
Изненадай я като влезеш пръв-после за нея квото остане :wink:
nikivd - специалист
Оказа се,че моя душ също е водоспестяващ. При максимално отворен кран дава 10л./мин. :-D
Gek - специалист
И на мен ми се налага да послъгвам от време на време, но такива нагли лъжи като стойностите в таблицата не може да ми се изкриви съзнанието да напиша. Толкова лъжи, че чак нямам желание да коментирам. Яд ме е за хората, които ще повярват на това и ще си го купят. И това ще са хора , които и без това са си по-бедни и се чудят от къде да спестяват.
Да сме една правова държава да фанеш и да ги осъдиш, защото е подсъдно даването на не вярна информация в рекламите, ама няма кой да го направи!

Ония с енергоспестяващото устройство с двата светодиода поне юридически са си вързали гащите: "спестява до 30%...", демек до 30% е и 0%. Ама тия са много отворени, спестяваш 600лв. на година
hidrazin - майстор
Предлагам уред осигуряващ изключително нисък разхода на вода при къпане! В два цвята син и червен според предпочитанията.
Поръчайте един и ще получите втори напълно безплатно.Желателно е да бъде загрят преди употреба.След това се забършете с мека кърпа.
Изображение
:prayer: :prayer: :prayer:
nikivd - специалист
Щом ги предлагаш, значи ги ползваш и си доволен. Колко вода побират и каква им е цената. А може ли едно да си купя?
marian1 - майстор
Аз предлагам нещо друго: Моля няколко човека да си засекат колко литра вода им е необходима за едно къпане - аз за себе си съм си засичал от любопитство, и поради това, че съм си сменил аераторите в къщи (включително и в душ слушалката ) и ми беше любопитно да разбера. За сведение - с 80 литров бойлер съм сутрин бързият ми душ преди работа - 56 литра средно - след няколко опита - проблема е че го има и момента с това че зная че засичам - засичах и миенето на чинии - към 40 литра - но това е малко разтегливо - предвид брой чинии тави бла бла бла.... защото в този тип реклама се разчита, че ти не си знаеш потреблението - и разчитат на уловката че ти втълпяват колко ти е неефективно - и понеже сега е модерно спестяването - разчитат да се подлъжеш - подчертавам, че ползвам и плитка слушалка - поне с нея съм забелязал че при къпане с нея ( когато се отплесна) не източвам бойлера за разлика от дълбоките .... може и да съм се заблудил за нещо - ще се радвам да се включат повече мнения - в карйна сметка всичко зависи от това кой колко кожа има за търкане :lol: :lol: :lol:

Тема "Енерго и водо-спестяващи душове." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: