Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tcerepa - помощник
здравейта колеги дайте съвет ще стане ли добра духалка за отопление на стая :drinkers: :axe: :?
Последна промяна от tcerepa на чет фев 09, 2012 9:57 pm, променено общо 1 път.
valentin114 - специалист
За Утопление не става [-X
valentin114 - специалист
Пошегувах се с правописа ти :) Изложи си идеята в детайли...П. П...щом имаш нагревател /не по-малко от 1 KW/ и вентилатор, оборудвай ги с подходящ терморегулатор в подходяща /термоустойчива кутия/ и си готов. А таймер за изключване по време е допълнителна глезотийка.
Последна промяна от valentin114 на чет фев 09, 2012 9:59 pm, променено общо 1 път.
tcerepa - помощник
свалил съм целият корпус на сушилнята във него има един реотан който незнам колко вата е и един вентилатор и се чюда ако го сложя на някаква стоика и от преде на чьовката да сложя бурии в кръг дали ще стане добра печка
toni_g79 - специалист
tcerepa написа:
свалил съм целият корпус на сушилнята във него има един реотан който незнам колко вата е и един вентилатор и се чюда ако го сложя на някаква стоика и от преде на чьовката да сложя бурии в кръг дали ще стане добра печка
:? Ъ :? в кой клас си?предучилищна... баща ти знае ли с какво се занимаваш :-D
valentin114 - специалист
toni_g79 написа:
tcerepa написа:
:? Ъ :? в кой клас си?предучилищна... баща ти знае ли с какво се занимаваш :-D
joro_vn - специалист
И за какво ти е цялата тая гимнастика, като една духалка е 15-20 лева ?
valentin114 - специалист
tcerepa написа:
на тони мога да мо направя правописни грешки на суратя нали разбра ве цензура
Колегите да ти помагат :x , че аз се стреснах!

Тема "става ли мощна духалка от сушилня на пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: