Най - вълнуващия въпрос зимно време.
krasimirradev - напреднал
Здравйте,доста изчетох по темата.Направи ми впечатление че на всякаде се говори за така нужните 60C за връщащата се вода.Моля обяснете кога се използва трипътен и кога четерипътен вентил май се казваше :? и пример за това и моля ви дайте по една схема за отворена и една за затворена система с всичките му там джунджурии че се нагледах на самоделки с въпрос Ще работи ли? и др. такива.Ще се радвам на коментар от страна на Лазар Ганев,не само защото ми е градски :-D ,но като гледам има и нужния опит,разбира се неумаловажавам мнението на останалите съфорумници,но нека се изказват хора които наистина разбират и се занимават с тази работа.Благодаря предварително.
kok - специалист
нии лаиците ко да прайм :? да четем из форума пък ти на готову да ти кажат куе ко е :lol: той лазар и курс може да направи мъ то кът въ мърци да четете ши въ мързи и да слушате :lol:

нищо лично ама така като пита някой ................... :shock: :lol:
krasimirradev - напреднал
kok написа:
нии лаиците ко да прайм :? да четем из форума пък ти на готову да ти кажат куе ко е :lol: той лазар и курс може да направи мъ то кът въ мърци да четете ши въ мързи и да слушате :lol:

нищо лично ама така като пита някой ................... :shock: :lol:
Само незнам какво се засегна,иначе за курса бих се записал от интерес към темата и то чисто любителски нито имам намерение да се занимавам профисионално нито сам да си правя парно

Тема "Локално парно и неговата окомплектовка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: