• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
tyrnokop - специалист
Здравейте колеги.
Търся къде се продава мека мед ф 28 на метър. Не бих рискувал да ме бан-нат, но "Цветята" окрадоха серпентината, а пък ракийка си трябва. Трябват ми около 10 -12 м. Моля помагайте. В СтилМет ми отказаха, пробвах и в една фирмичка, която се занимава с отопление, но и там ударих на камък.

Благодаря.
bayan - специалист
пробвай в ото систем до метро или в магазина за части за хладилници на техникумите в згадата на про кредит
Тани - модератор
В Баумакс мисля, че съм виждал но не знам дали са им добри цените!
tyrnokop - специалист
bayan написа:
пробвай в ото систем до метро или в магазина за части за хладилници на техникумите в згадата на про кредит
Проверката показа, че Ото изобщо не продават мека мед. В магазина до техникумите най-голямата е ф22 като за метраж до 15 м цената е 16 лв/м. Явно 22 ще се ползва.
Тани написа:
В Баумакс мисля, че съм виждал но не знам дали са им добри цените!
Да, в БААААУмакс цените наистина са много добри, но за Баумакс.

Благодаря за бързите отговори.
bigdragon - майстор
Търси тръбата по размер и цена. След това медта става мека много лесно:
Нагряваш с газова горелка до червено и охлаждаш рязко с вода, може и на участъци. Тръбата става като пластелин. после при огъването на серпентината задължително я напълни със сух пясък или сол.
Успех в начинанието!
idunno - специалист
Можеш да пробваш в Нордтехник.Но работа ще ти свърши всеки по-голям магазин за хладилна техника
romanpm - майстор
И аз търся , преди време в магазин за хладилна техника видях по 16лв фи мисля18 - добра цена ли е !? :?
idunno - специалист
Като погледнах цените по- добре е да се вземе твърда ф 28 и да се разкали.Пък и ф 28 мека май - не е много популярен размер. :) Аз лично съм ползвал мека медна тръба до ф 16.За ф 18*1 мека - струва 10.91 без ДДС в Юроком.
tyrnokop - специалист
Купих ф 22 мека мед. Някакви координати на майстор от Варна да я нагъне на серпентина.

Благодаря.
SEV - специалист
Има една фирма където съм виждал огънати серпентини за корабите,намира се на крайезерния път.Подминаваш кръговото под топливо и продължаваш посока Тополи,след около 200-300м има един билборд от дясно на него пише Хосе и непосредствено преди билборда влизаш във двора на фирмата.
  • 1
  • 2

Тема "Мека мед Ф28 на метраж за ракия - откъде." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: