Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Благодарен ще съм на всеки, които ми помогне с парната инсталация на 2-етажна къща. Интересувам се главно от контакти с фирми или частни лица които биха ми помогнали. Къщата се намира в град Нова Загора. Благодаря предварително на всички които биха ми помогнали с каквото могат.
piron45 - майстор
jivko_nz написа:
Благодарен ще съм на всеки, които ми помогне с парната инсталация на 2-етажна къща. Интересувам се главно от контакти с фирми или частни лица които биха ми помогнали. Къщата се намира в град Нова Загора. Благодаря предварително на всички които биха ми помогнали с каквото могат.
Това е интересно, а с какво ще произвеждаш парата ? :?
crez - майстор
piron45 написа:
jivko_nz написа:
Това е интересно, а с какво ще произвеждаш парата ? :?
С парен котел :lol:
Колего jivko_nz явно ти е нужно отопление за къща,(парно много трудно ще го осъществиш, а и е доста скъпо) то е водно което е отворена или затворена система, а как ще подгряваш водата, това е твое решение. Използвай търсачката на форума (но не пиши парно), виж в раздел "Отопление" има много писано.

Тема "Помощ за парна инсталация на къща." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: