Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ferrari4456 - специалист
Вече почнах да си стягам едната стая на вилата и искам на пода да сложа плочки.Зачудих се само че какво да ми е отоплението на тази стая ,чудех се между печка с водна риза и подово отопление.Може ли да ми избройте + и - на тези двете.И горе долу ,какви пари трябва да вложа за да ги инсталирам в стая 4 на 5метра.С права бетонна плоча на пода.
Мисля за подово ,ама дали ще може да ме стопли в къща със стай около нея ,който не се отопляват на външна темперетура -15градуса.За това се насочих към печка с водна риза ,ама :?
preslav - майстор
ferrari4456 написа:
Вече почнах да си стягам едната стая на вилата и искам на пода да сложа плочки.Зачудих се само че какво да ми е отоплението на тази стая ,чудех се между печка с водна риза и подово отопление.Може ли да ми избройте + и - на тези двете.И горе долу ,какви пари трябва да вложа за да ги инсталирам в стая 4 на 5метра.С права бетонна плоча на пода.
Мисля за подово ,ама дали ще може да ме стопли в къща със стай около нея ,който не се отопляват на външна темперетура -15градуса.За това се насочих към печка с водна риза ,ама :?
Какво подово, на ток или от водната риза? За всички подови съм малко скептичен - на мен ми беше супер, но булката се оплакваше от вдигнатия фин прах, давеше се, кашляше и накрая се отказах от подовото.
Иначе за вила (там където няма да се живее постоянно) живият огън си е супер.

Тема "Печка с водна риза или подово отопление?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: