Най - вълнуващия въпрос зимно време.
miloto - напреднал
Здравейте,някой ползва ли такава горелка,искат ми 300лв за настройка и монтаж!Множко ми се струва,толкова ли е сложно? http://www.sunsystem.bg/bg/otoplenie/details.php?id=153
filmatoplo - майстор
Вчера подритвах една такава в БГ Терм Бургас , преди ми казаха от там за настройки 120 лв но не съм точно сигурен -кой ти каза 300лв , кой ще ти я продава и монтира.
Christo - майстор
Не че е сложно, ами искаме да забогатеем за една седмица. Зависи какви възможности имаш-машини и приятели. Прецени можеш ли сам да я монтираш. Трябва ли да пробиваш вратата на котела, щото за това ще трябва фреза или сериозна колонна бормашина, евентуално боркорона с подходящ диаметър. Може и на струг, но ще има малко играчка с центровката на вратата в челюстите на универсала. Ако има готов комплект за вграждане точно за твоя котел, ще е идеално. Има ли с горелката подробно техническо ръководство? Юнаците с тристате лева ти трябват, ако имат газоанализатор за настройката на горелката точно за твоите пелети. Ама ако почнем още от сега да се...таковаме, утре като има реални проблеми, кво прайм? Друго важно нещо-ако ти си я монтираш, важи ли гаранцията?
Последна промяна от Christo на вт окт 09, 2012 3:09 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Колегата го обясни :) -физическия монтаж не е философия след като има инструкции , инструменти и някой да борави с тях :wink: .Трудности има само по настройките за известно време .
miloto - напреднал
От сънсистем ми казаха цената за монтажа, а за котела има си дупка на вратата предвидена за пелетна горелка.трябва да се вземе Монтажен к-т за пелетен котел BURNiT PP 5-28 kW 36.00лв. за гаранцията не питах,ще се обадя в бг терм и ще пиша :?
filmatoplo - майстор
Вчера бях в БГ Терм , и ми казаха че скоро до дни ще имат техник който ще работи при тях , тоест ще ма настройки и монтажи на разумни предполагам цени на горелки .Или с други думи , ако си купиш горелка от тях -ще има кой да я пусне , това е хубаво , ако аз срещна трудност ще има на кой да разчитам .
miloto - напреднал
Очаквам оферта от БГ-ТЕРМ и ще пиша :) може и тяхна горелка да си закупя,цените са горе- долу еднакви :wink:
filmatoplo - майстор
Ако ти свършат работа ще черпиш :) .
miloto - напреднал
filmatoplo написа:
Ако ти свършат работа ще черпиш :) .
:prost:

Тема "Пелетна горелка BURNiT PELL" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: