• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте на всички! Преди месец си купихме нов апартамент - втора ръка. В хола има поставен климатик, но в спалнята няма. Чета в интернет реклами и предложения за отоплителни уреди с инфрачервени лъчи. Големи отзиви и обещания за бързо, евтино и не вредно действие на тези уреди. Но го нямам видяно и никой от приятелите ми не са на ясно с качествата на тези уреди. Искам да помоля, някой, който има такъв или е виждал и има представа за качествата му да ми пише заслужава ли да си давам парите или не. Стаята е около20кв.м. и е в тих район с външна изолация и ПВЦ дограма.
Благодаря ви предварително!
fu4ko - специалист
Човека пита в този форум,пращаш го в друг. :)
VLADO66 - майстор
Пращам го в друг защото на първа страница от тамошната тема има интересен и фактологически правилен/според мен/ пост на уважаван член на нашия форум а и специалист проектант/AntonBM/
fu4ko - специалист
Темата не излиза.Намерих една и има и добри отзиви ама да се чуди човек кой пише от личен опит и кой е продавач.А и за какво да споделят опит,като след това започват разни...как да го кажа...подигрвки...неща от този сорт.
8180 - майстор
Колега Сотов,
Добре дошъл.
Форумът ни има Търсачка и в момента върви подобна тема:
viewtopic.php?f=10&t=35429
lavka86 - специалист
Здравейте колега Стотов. Вземайте, без да се замисляте ще останете доволен. Такъв нагревателен уред купих на дъщеря ми в София и трета зима работи перфектно. Тези уреди затоплят само хората, и слабо затоплят вещите. Това е като да застанеш до прозореца и отвън да те напича слънцето. Бързо ти става топло и много приятно и после се стопля и самата стая. Успех.
hidrazin - майстор
Дааа... топли но не и икономично. Колкото си лапне от мрежата, толкова и топли. И да напича. като те напече отпред, ОТЗАД ти е студено. По желание може да се завъртиш като чушка на тенекия. :lol:
Ако си решил да се набутваш за отоплителни уреди с нагревател вземи някоя кварцова печка или конвектор. Поне в началото няма да си толкова "вътре".
Успех!
:partyman:
vas_konti - напреднал
Аз имам този уред ,само.че 2 Kw,няма такъв кеф,все едно си на плажа.
Изображение
https://www.technopolis.bg/b2c/catalog/ ... HELIOSA-66
sstefanov - майстор
Ехеее, с 2 кВт климатици си топля целия апартамент! (а лятото пък го охлаждам като на морето :) )
  • 1
  • 2

Тема "Отопление с Инфрачервени лъчисти уреди." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: