Най - вълнуващия въпрос зимно време.
empaher - напреднал
Колеги много ми е интересно как (с какво) стягате конзолите за алуминиежите радиатори без да им пада боята и после да трябва да се пръска със спрей...ползвал съм и парцалче под тръбния или гаргата и винаги малко или много се бели пкритието......сега съм се замслил да си купя едно малко менгеменце от най-малките и с малко мек плат върху конзолата ....търсих в гугъл и нищо неможах да намеря...

мерси предварително на всички....
filmatoplo - майстор
:) Завиването им е импровизация , минахме през всички етапи -от обелване и пръскане до -навиване с ръка до някъде и челно набиване с гумен чук :wink: .успех с менгемето :) .
empaher - напреднал
Идеята с менгемето (възможно най-малкото де,и да не е часовникарско)незнам и аз дали би могла да се осъществи и затова питам да обмениме малко опит....съседа ми се занимава с отоплителни инсталации ,но не съм го виждал ,а сега съм се сетил и ми е интересно каква е системата....
LazarGanev - "Велик майстор"
А защо не ги ползвате по предназначение - те са направени като дюбелпироните - да се набиват с чук. Винта е за развиване (при необходимост) :wink:
naskov - майстор
Aз си имам специален ключ-нещо като сплескана тръба с дръжка
ESPACE - майстор
И аз имам същия но го ползвам много рядко, само ако се наложи развиване. Иначе с чука.
petkomz - специалист
С раздвижен ключ и парцал между челюстите.
filmatoplo - майстор
:wink: Така стягам батериите в банята .

Тема "как стагате конзолите(за радиатор) без да ги нараните" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: