Най - вълнуващия въпрос зимно време.
жеката - помощник
звравейте ,първо Честита Нова Година ,и за много години на всички ,живи и здрави

тъй като от всичко по темата ми ще се набутвам от прочетеното мисля и след разговорите във овергаз мисля да мина от пропан бутан в бутилки на метан в бутилки а като дойде някой ден тръбата до нас да се включа към нея
аидеята ми е някой минавал ли е така и колко му е излязла процедурата със всичко необходимо и какво трябва да се направи освен смяната на дюзите
zmiori - специалист
Наи малкото което е че ще ти трябат малко кранове, манометри и най-важното регуатор за работното налягане.
Успех и си наеми читава фирма.
naskov - майстор
В т.н. касети има няколко бутилки с метан. Те са доста тежки. Има ли с какво да ги товариш и разтоварваш?
krasimirradev - напреднал
naskov написа:
В т.н. касети има няколко бутилки с метан. Те са доста тежки. Има ли с какво да ги товариш и разтоварваш?
Не е нужно бюнделите да се товарят или разтоварват а самите бутилки са навързани една за друга и е абсурдно да се разглобяват просто могат да ти ги пълнят намясто.
LazarGanev - "Велик майстор"
Пълнене на място няма как да стане, това не е пропан. Бутилковите групи се доставят пълни и се сменят с празните. Първо трябва да се ориентираш за доставчик в твоя регион и да се запознаеш с условията. Честно казано аз не съм много сигурен дали ще ти излезе по-евтино от пропана. Разбрах, че цената при нас в момента е към 1.90лв/куб. Пропана колко е в момента за кг, че да направим сравнение?
Последна промяна от LazarGanev на съб яну 05, 2013 8:52 am, променено общо 1 път.
krasimirradev - напреднал
LazarGanev написа:
Пълнене на място няма как да стане, това не е пропан. Бутилковите групи се доставят пълни и се сменят с празните. Първо трябва да се ориентираш за доставчик в твоя регион и да се запознаеш с условията. Честно казано аз не съм много сигурен дали ще ти излезе по-евтино от пропана. Разбрах, че цената при нас в момента е към 1.90лв/куб. Пропана колко е в момента за кг, че да направим сравнение?
Знам че не е пропан и пак ви казвам че може.В Смолян съм виждал бюндели поставени в къща на такова място че е мн трудно да се извадят дори бяха им направили покрив отгоре и човека каза че му ги пълн9т на място.Поради тази същата причина ходихме от Варна чак до там за да им правим периодичен преглед на бутилките.А когато ги е инсталирал е трябвало да плати засятите картофи на комшийката си.Нали не си мислите че по 2 пъти месечно влизат камиони и кранове в чуждия двор за да му сменят бюнделите.

Тема "преминаване от пропан бутан на метан в бутилки" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: