Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ad_marki - напреднал
Трябват ми печки за отопление на площ около 20квадрата всяка.
Мястото е отворен тип ,тоест ще има малка врата през която ще влиза студ.Това е мястото откъдето ще влиза животното за да го стрижат или доят.
Става въпрос за овцеферма.
Нямам много представа какво ще ми трябва.
Затова предлагайте...
Бюджет за двете около 700лв.
Поздрави!
angel_ov - специалист
Можеш да го затвориш с завеса от широки прозрачни ленти, и животното пак ще може да влиза.
Мое мнение.
ivanovbg - майстор
Можеш да си направиш печки от 60 литрови варелчета за масло, слагаш ги легнали, една скара от арматура вътре, кюнците отзад, предния капак на панти за врата и ... - ще изкарват поне 2 години,но пък събират и доста дебели дърва. Така по рядко ще се налага да слагаш. За дядото при козите му направих една - много е доволен, ама тая година май ще трябва да сменям варелчето.

Иначе купешки колкото щеш.
tysonlkr - специалист
ad_marki написа:
Трябват ми печки за отопление на площ около 20квадрата всяка.
Мястото е отворен тип ,тоест ще има малка врата през която ще влиза студ.Това е мястото откъдето ще влиза животното за да го стрижат или доят.
Става въпрос за овцеферма.
Нямам много представа какво ще ми трябва.
Затова предлагайте...
Бюджет за двете около 700лв.
Поздрави!
Много са ми смешни младите фермери. Да не говорим подизпълнителите на овцеферма :-D
Кой шашав човек стриже овцете през зимата #-o че даже в затоплено помещение. По един сушуар няма ли да предвидите за овцете, да не излизат с мокра коса (вълна) на вън на студа :-D

В България много хора се занимава с това което не им е работа, и от него нищо не разбират [-(
ivanovbg - майстор
Явно ти не разбираш. Човека е писал и ДОЯТ

Сутрин рано и вечер късно си е хладно, а зимата като раждат понякога се налага и топлинка. Все пак повечето хора умират от студ, а топлината не е излишна никога.

Тема "Избор на 2бр печки на дърва" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: