Здравейте, колеги. Значи. Пиша тук, защото аз и моите родители сме решили да изграждаме парно във нашата къща. Предварително се извинявам на екипа от форума, ако греша нещо с публикуването на тази тема. Става на въпрос за котле с водна риза на твърдо гориво. Та, ако е възможно, ще съм благодарен да ми отговорите, като на много начинаещ, на въпросите, които ме вълнуват. Ще напиша въпросите като подточки, за да е по - лесно за разбиране и отговаряне. Ето ги и тях:
1. Може да прозвучи смешно, но исках да знам как става изчисляването на мощността за помещенията, които ще бъдат отоплявани? В смисъл. Какво се гледа - кубатурата или квадратурата на стаите?
2. Ще може ли да ми кажете, кои са най - добрите котлета и радиатори като цена - качество, в рамките на разумното!?
3. Също така, какви трябва да са тръбите за свързване?
4. И не на последно място. Някой, случайно да знае добри майстори от Перник, на които можем да се доверим!?
Еми... Общо взето, това са основните въпроси, които ме интересуват. Надявам се, че ще има хора, които да се отзоват и да отговорят на питанията ми. Предварително благодаря!
1. Може да прозвучи смешно, но исках да знам как става изчисляването на мощността за помещенията, които ще бъдат отоплявани? В смисъл. Какво се гледа - кубатурата или квадратурата на стаите?
2. Ще може ли да ми кажете, кои са най - добрите котлета и радиатори като цена - качество, в рамките на разумното!?
3. Също така, какви трябва да са тръбите за свързване?
4. И не на последно място. Някой, случайно да знае добри майстори от Перник, на които можем да се доверим!?
Еми... Общо взето, това са основните въпроси, които ме интересуват. Надявам се, че ще има хора, които да се отзоват и да отговорят на питанията ми. Предварително благодаря!