Най - вълнуващия въпрос зимно време.
dimitarg - специалист
Здравейте,
Как може да се раздвижи циркулационна помпа Grundfos? Взех я втора употреба и работеше, вързах е към парното и като я пуснах за сефте- не тръгна. Включвах я директно към мрежата (без термостата)- няма вибрации. Гледам, че има един болт за плоска отвертка отгоре, леко е наранен (не знам за какво е). Като я мера с оммера показва около 250 ома.
Благодаря.
filmatoplo - майстор
Отвий този болт , няма да тече вода - 2 капки може , след това с по малка плоска отверка врътни ротора -това може да се направи с включена помпа , ако те е страх първо врътни ротора и после включи помпата .
dimitarg - специалист
Благодаря, колега, спаси ме от взривяване (системата е затворена, с камина на дърва е напалена, макар и с 2 предпазни клапана). Търся виртуална бира да почерпя, но не виждам!
stiv1961 - майстор
dimitarg написа:
Благодаря, колега, спаси ме от взривяване (системата е затворена, с камина на дърва е напалена, макар и с 2 предпазни клапана). Търся виртуална бира да почерпя, но не виждам!
Лятото- на морето, ей къде е Поморие :)
dimitarg - специалист
Комшии, жената родата е от равденския край :)
filmatoplo - майстор
Приморско колеги -Приморско :partyman: .
LazarGanev - "Велик майстор"
dimitarg написа:
Търся виртуална бира да почерпя, но не виждам!
Не смятам, че Филма ще се разсърди и на истинска - то сега с тия еконти всичко е на една ръка разстояние :-D

Тема "Циркулационна помпа Grundfos UP 25-40 не тръгва." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: