Най - вълнуващия въпрос зимно време.
genko7 - напреднал
Къде се намира кранчето за допълване на вода в отоплителната инсталация на този котел
защото налягането бавно спада.И ако може по какъв начин става
самото допълване.Благодаря!
genko7 - напреднал
Благодаря но при мен е по този начин

Прикачен файл

DSCF8239.JPG
ESPACE - майстор
Тая система някога е пълнена от някого. Огледай се в банята да няма някой кран за допълване към отоплителното тяло. Иначе идеята на французите с маркуча е потресаваща - въпроса е в коя наденица са го скрили :-D
genko7 - напреднал
при мен в банята е оставено за източване.
VLADO66 - майстор
genko7 написа:
при мен в банята е оставено за източване.
От там ще го пълниш-един трябва да седи при манометъра и да гледа -1.2-1.7 бара.
genko7 - напреднал
Никой ли не се е сблъсквал с този модел газов котел.
LazarGanev - "Велик майстор"
Кое не ти стана ясно? Иначе е вярно че не е разпространен в Бг и е възможно никой да не се е сблъсквал с такъв котел. Лично аз не съм. Но пълненето на инсталацията няма нищо общо с котела. Бош също имат модели , които нямат кран за пълнене и трябва инсталатора да предвиди такова място по инсталацията. Потърси, ако не намериш - може да е пълнена от крана за източване
genko7 - напреднал
Благодаря на всички.Продължавам с търсенето и го открих дано помогна и на други да не се лутат като мене.Намира се на трипътника до датчика за налягането при мене е в сиф цвят.Маха се стопорния шплент и се върти обратно на часовниковата стрелка.На снимките оградено с червено.

Прикачен файл

DSCF8261.JPG

Прикачен файл

DSCF8260.JPG
evsibo - специалист
Ето това са официалните вносители на тази марка http://www.kaspareng.com/ имам котел закупен от тях и съм доволен от обслужването , коректни са . Допитай се до тях дано ти помогнат

Тема "CHAFFOTEAUX MAURY COMPY MX2 24FF" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: