Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Някой може ли да ми каже, от къде да си купя дърва за огрев във Варна, но кубиците да са реални,защото ми писна да ме лъжат
dadko - майстор
Въобще не е измама. Дървата така си се продават от години. Попрочети малко тук
dobcho_vn - специалист
Като не искаш да те лъжат -> Топливо на тон.Да по-скъпо идва, но поне това, което плащаш е за това, което получаваш.Даже през седмицата са с безплатен, техен, транспорт.
schuldiner - майстор
Тази година вземах на пет пъти, все от различни места. Първо от Топливо - на килограм, реални кубици, но пък в тази топла зима нещо не горяха дървата, не съм доволен не от количеството, а от качеството. От "фигурите" най-близо до истината е една борсичка от дом Младост нагоре, вдясно по пътя за старата газостанция. Нещо като дърва-варна.ком е заглавието, имат на много места, ама да не се обърка някой от друга тяхна борса да взема. Само селски тарикати и пияндурници са останалите, пък количествата... никъде няма да повторя, а тази в Младост, макар да ми идва далече, май само тя бива.
Не искам да те отчайвам,но за реални кубици мисията е невъзможна, а що се отнася за борсата до която пише колегата,вземал съм и от тях, но не съм доволен
Aбе тия по складовете са големи фокусници.
И аз съм на същото мнение,купих 4 купчини,мерих ги на място с рулетката, фигурите бяха 1 на 1 на 1, а когато ги прибрах и подредих в гаража излязоха точно 2 кубика и половина, а дадох 280 лв. Правете си сметката колко излиза реалния кубик.
Че то сметнато по бабешки, излиза че един кубик е 112 лв
И от камионите които продават на колелото под автогарата и от борсите съм купувал, мериш с рулетката кубиците излизат, а като ги прибереш вкъщи и като ги наредиш нещата не се получават
Не ми е до парите, да ми кажат реална цена за истински кубик, а те ни правят на маймуни. Единият ти говори за купчина,другия за реален кубик и накрая нищо

Тема "Измами с дърва за огрев Варна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: