Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Здравейте приятели ще минавам на пелети спрял съм се на пелетна камина Sun22 правят ги в Ямбол ако може някой да ми каже някакво мнение за тях че не мога да намеря нещо нета благодаря или някой друг модел камина с водна риза около 20 киловатаhttps://niko-n2011.com/project/%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d1%81-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0-sun-22a/
Димитър Димов - специалист
Би ли обяснил за какво се спря на тези (ако не е реклама) при положение че има производители(няма да ги изброявам) с изградена търговска и сервизна мрежа?
пон ное 15, 2021 9:16 pmДимитър Димов написа:
Би ли обяснил за какво се спря на тези (ако не е реклама) при положение че има производители(няма да ги изброявам) с изградена търговска и сервизна мрежа?
[/quot

Не е реклама просто са комбинирани хем водна риза хем вентилатор отгоре просто се чудя какво да си купим бях се спрял на пелетна камина Лили на екотерм обаче новите са без допълнителен вентилатор и така мога да отоплим едно помещение без радиатор
Christo - майстор
пон ное 15, 2021 8:44 pmRichey23 написа:
Здравейте приятели ще минавам на пелети спрял съм се на пелетна камина Sun22 правят ги в Ямбол ако може някой да ми каже някакво мнение за тях че не мога да намеря нещо нета благодаря или някой друг модел камина с водна риза около 20 киловатаhttps://niko-n2011.com/project/%d0%ba%d0%b0%d0%bc%d0%b8%d0%bd%d0%b8-%d1%81-%d0%b2%d0%be%d0%b4%d0%bd%d0%b0-%d1%80%d0%b8%d0%b7%d0%b0-sun-22a/

Слагайте точки, запетаи и главни букви тук-там, че не ви се разбират мъдрите мисли!
LazarGanev - "Велик майстор"
пон ное 15, 2021 9:25 pmRichey23 написа:
така мога да отоплим едно помещение без радиатор
Всички, които познавам могат. Колко голямо е това помещение? Вентилаторът е шумен. Каква площ искаш да отопляваш с тия 20кВт?

Тема "Здравейте колеги" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: