• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Sasch - помощник
Колеги имам следният проблем в жилището ми е монтиран газов котел Hermann Eura top 24SE през 2008г. поради ред причини не съм обитавал жилището активно до преди 2 седмици когато пуснах котела започна да гори газ като луд, което в последствие след доста прочетени мнения тук (господ здраве да дава на всички съфорумци) установих че се дължи на недостатъчния брой глидери които да съответстват на минималната мощност на котела. Проблема с глидерите ще го оправям на пролет,но за момента искам да монтирам седмичен програматор който да регулира запалването на котела да се базира на температурата в помещението,а не на температурата на водата и да управлява модулацията на горенето на самия котел.Може ли да ми препоръчате програматор които може да управлява всички функции на котела,а не само да играе ролята на реле ON/OFF. Доста търсих в интернет и единствения "оригинален" програматор с логото на Hermann го има само в украйна :D.От нуждата да е "оригинален" ме навежда написаното в тази страница на инструкциите за употреба:
Прикачен файл:
manual-hermann-eura-32-se_Page_14.jpg
Sasch - помощник
Има всички функции които искам, но ще стане ли на моято котел, не е ли само за котли марка WOLF?
LazarGanev - "Велик майстор"
За котлите Херман не се предлагат оригинални модулиращи термостати, поне българският вносител не предлага
Sasch - помощник
В такъв случай не може ли да се купи от някъде извън БГ (ако можеш да ми кажеш някакъв точен модел защото в google нищо не откривам) или да се сложи друга марка която пак да върши работа като оригиналния?
Sasch - помощник
Мисля че платката на котела е honeywell, ако е така програматор на тази марка няма ли да ми свърши работа?
ESPACE - майстор
Hermann Sauniel Duval са част от Vaillant Group така че можеш и да питаш и Газкомфорт.
"За България сервизно можете да потърсите Васил Сотиров, 0896 186 342. Фирма Алпис Инженеринг вече не отговаря за продуктите." - това ми попадна от друго място. Звънни и питай.
Последна промяна от ESPACE на пон фев 23, 2015 6:29 am, променено общо 1 път.
Не, макар да са от групата на Вайлант, Херман не се внасят от Газкомфорт, а от Алпис Инженеринг
ESPACE - майстор
Вече не. Допълних предното си мнение.
Аха, той преди беше в Алпис и отговаряше за сервизната дейност.
  • 1
  • 2

Тема "Програматор за Hermann Eura top 24SE" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: