• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
vyrhara - специалист
Имам инверторен климатик лг, но книжката за него е на английски и не разбирам бъкел как да го настроя да топли зимата и на коя позиция да го оставям за през деня, когато ме няма-
Изображение
има на дистанционното слънчица, снежинки, капчици,
надписи дрю, куул и др. дивотий, които са ми непонятни- моля за съвет как да го настройвам. Поздрави!
solo5 - майстор
а климатикът ти е модел... ?
ще се учудиш на колко много езици може би ще се намери ръководство в нета :roll:
vyrhara - специалист
Модела е LG S12AT.
Писах го в гугъл, но няма ръководство- само бг и руски разбирам.
де дазнам толко ли е специфична настройката-
напишете ми вие как си настройвате вашите- предполагам дистанционните са подобни.
ceco78 - специалист
Може що годе сносно да го преведеш с Google http://translate.google.com/#bg|bg|
Успех
sstefanov - майстор
За затопляне - слънце
За охлаждане - снежинка
vyrhara - специалист
Благодаря- и аз така си мислех, ама жената вика- снежинка за зимата, че има снежинки. O:)
Chefo77 - майстор
Е браво бре!
Слънце - топли. Снежинка - охлажда. Капчица - изтегля влагата. Нищо - върти въздуха. Триъгълник - автоматичен режим (24 градуса).
Dry - изсушава. Cool - охлажда. Warm - топли.
Цифрите ги разбираш, предполагам :)
През зимата го настройваш на слънчице и не пипаш бутона "MODE" (номер 9 по схемата). Като си си вкъщи, настройваш желаните градуси и скорост на вентилатора. Като излизаш го оставяй на 18-19 градуса и минимална скорост (поне аз така правя, надявам се че е правилно).
Бутонът най-долу вдясно е за "веене" на клапите. Цък - виж какво прави (да не го обяснявам) - цък - спира да го прави.
vyrhara - специалист
Благодаря, Баце! :drinkers:
kretio74 - специалист
С бутон 13 си настройваш клапата на какъвто ъгъл искаш да ти духа (нагоре надолу) има и автоматичен режим
6,7,8 и 10 са ти за настойка на таймера (да се включва и изключва в определен час) :wink:
vyrhara - специалист
OK,
един приятел ме съветва през деня когато ме няма вентилатора да е оставен на макс- така бил най- икономичен?!
Нещо ме съмнява- хем работи с по- високи обороти, хем пести- та кажете вашите как ги оставяте денем зимата.
:rock: :rock: :tonqe:
  • 1
  • 2

Тема "Настройка на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: