Може би няма да ти помогна много с намирането защото и за търсих в началото точно същия размер но така и не намерих. Но понеже имам едни други от компресори дето са ми без пари реших да си я модна за тях. А и самите филтри освен че са по големи като размер са и с много по голяма пропускливост в пъти. Съответно дебита е много по голям а и времето до пълното запушване е повече защото прахоляка не се сбива толкова много. карам с тези докато може и не се занимавам с пране. Макар че вероятно ще са пак по издръжливи.
А гимнастиката се вижда 3 ъглови планки 3 пружини и едно тенеке за дъно. По щастлива случайност успяват да натиснат и двете микроключета на защитата та не ми се наложи да ги шунтирам.
Те така изглежда душмански задръстен филтъра но има мегдан за още поне една седмица. Ако е само за пепел си изкарват един сезон без да го пера само с изтупване. Ама аз им вадя душата да си чистя и строителни отпадъци.
А гимнастиката се вижда 3 ъглови планки 3 пружини и едно тенеке за дъно. По щастлива случайност успяват да натиснат и двете микроключета на защитата та не ми се наложи да ги шунтирам.
Те така изглежда душмански задръстен филтъра но има мегдан за още поне една седмица. Ако е само за пепел си изкарват един сезон без да го пера само с изтупване. Ама аз им вадя душата да си чистя и строителни отпадъци.