Здравейте закупих си пелетен котел и горелка на Голден Файер 35кв котел и 40кв горелка. Когато го закупих от техен магазин в Мировяне продавачите-консултанти ми казаха, че ако имам проблем с настройките на горелката мога да се обърна към техен монтажник и да ми обясни по телефона. Когато го инсталирах и пуснах горелката и звъннах на техните монтажници ми казваха, че постоянно са заети и не-могат да ми помогнат но, можело да си запиша час и срещу 160лв да дойдат да я настроят. Видях в форумите, че имало код за достъп до настройките "69" но не знам как се вкарва този код за да ме пусне до настройките и да си настроя вентилатора, времето на само-почистване, на колко киловата да работи горелката, времето на подаване на пелети и др. В момента имам достъп до едно малко меню в което имам 4-5 опции за настройка на колко градуса да се включи помпата, макс температура на водата и да настроя часът на горелката. Ако някои има такава горелка или знае как, много ви моля да ми кажете как да вкарам този код "69" или да ми помогне с настройването на горелката. Понеже къщата ми е 3 етажа по 100кв на етаж и при положение, че навън е +13 градуса и ще отоплявам само 2 от тях тази година разходът ми за 24ч. е 50кв пелети а имам пвц дограма и стаен термостат, а не искам да си представям разхода на пелети като стане -15 градуса. Моля ви ако някои има такава горелка или знае как се настройва да ми помогне. Благодаря ви предварително.