Здравейте,
моля за помощ, защото и тази зима се очертава да берем студ.
Котел - De Dietrich 40 kW
Горелка - Ferroli P7
Инсталацията е стара,
радиатори чугунени
циркулационна помпа
Отоплителна площ 3 етажа по 100 кв.м всеки
Датчици за температурата в стаите - Нямам
От миналата зима се убедихме че комбинацията не е добра.
Имам проблем, горелката гори като ламя а не топли въобще.
Например: нагласям температурата на 50 градуса, горелката ги достига и спира, по подразбиране се включва като температурата спадне с 10 пункта, но докато се заредят пелети и докато се запялат и тръгне процеса на нова, температурата на водата е паднала до 30 градуса дори и по-надолу и всичко почва отначало.
Някой може ли да ми даде съвет относно настройки на горелката, доколкото разбирам настройките са сторог индивидуални, но в упътването отделните параметри са толкотова неясно обяснени че нямам представа кой параметър за какво е .
И какъв е този параметър модулация за какво служи като цяло?
Моля за съвет ако някой може да помогне!
Благодаря!
моля за помощ, защото и тази зима се очертава да берем студ.
Котел - De Dietrich 40 kW
Горелка - Ferroli P7
Инсталацията е стара,
радиатори чугунени
циркулационна помпа
Отоплителна площ 3 етажа по 100 кв.м всеки
Датчици за температурата в стаите - Нямам
От миналата зима се убедихме че комбинацията не е добра.
Имам проблем, горелката гори като ламя а не топли въобще.
Например: нагласям температурата на 50 градуса, горелката ги достига и спира, по подразбиране се включва като температурата спадне с 10 пункта, но докато се заредят пелети и докато се запялат и тръгне процеса на нова, температурата на водата е паднала до 30 градуса дори и по-надолу и всичко почва отначало.
Някой може ли да ми даде съвет относно настройки на горелката, доколкото разбирам настройките са сторог индивидуални, но в упътването отделните параметри са толкотова неясно обяснени че нямам представа кой параметър за какво е .
И какъв е този параметър модулация за какво служи като цяло?
Моля за съвет ако някой може да помогне!
Благодаря!