• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Нека някой който е взимал еко брикети от Пловдив сподели от каде ги взимате и дали сте доволни от тях.До колкото знам от бор и бук са най хубавите.Също ме интересува с какво ги разпалвате?
parketmilanov - специалист
Мисля че NS -Parquet- произвеждат брикети/еко/ има телефони в нета ....
фабриката се намира на 10 км от пловдив .....
Е никой ли от този форум не купува еко брикети :sad:
ZEDYCUS - майстор
Здравей, взимал съм от един железарски магазин на старото карловско шосе. Бяха пресовани стърготини от бук. Като куха тръба са. По спомени бяха около 6 лева 20 кг. Но на кой номер беше магазина не помня. След Новотела по улицата до Марица завиваш на дясно и има едно уширение като площад. Там от ляво е строителния магазин.
Някой от форума отоплява ли се с екобрикети да сподели как горят и други интересни неща?
ZEDYCUS - майстор
Отоплял съм се с тях, но няма сметка. Горят много хубаво , не остава много пепел. Но са скъпи. Сега си взимам 1 кубик дърва и карам много повече време.
Първа зима ще ми е на твърдо гориво и съм се насочил към екобрикетите поради тази причина,че няма много мръсотия.Но не знам как е при дървата казваш,че повече време се кара така ли?Доста повече пепел ли остава от дървата?И от каде в Пловдив си взимаш дърва?Благодаря!
ZEDYCUS - майстор
Пепелта е същата. А дърва от Кичука до затвора и преди него, колкото искаш има. А и ей къде е гората :-D . И от село като си сваля някой друг чувал и закърпвам зимата. Поздрави.
maxuel82 - специалист
Кое е най-доброто дърво за отопление от тези - ДЪБ (меше) БУК и ГАБЪР !Имам възможност да взема няколко кубика на добра цена и затова питам кое дърво да избера ! Имам камина (горивна камера) с водна риза ! Кое е най-калорично т.е. отделя най-много топлина ! :?
  • 1
  • 2

Тема "Каде в Пловдив продават хубави еко брикети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: